Powered By Blogger

16 Nisan 2014 Çarşamba

YKM Clarins Alışverişim

Instagram'dan takip edenler görmüştür (beni instagram'da beggummy olarak bulabilirsiniz) geçen haftalarda YKM'den Clarins alış verişi yaptım.Gecikmeli olarak paylaşıyorum.
Standın yanında indirimli ürünlere bir bakiyim dedim ve gördüklerinizin hepsini indirimli olarak aldım.


İlk olarak her zaman gidip gelip baktığım pudralardan geçmiş koleksyonlara ait colour breeze isimli pudra/allığı aldım.Çok şık,kırmızı,kadife bir kesee geliyor.Ambalaj gümüş rengi ve parlak olduğu için fotoğrafını çekmedim.


İçi ise böyle çok güzel birşey.Hemen kullanmaya başladım.


Sonra bu göz setini gördüm.İsmi eye trio.Tam boy super lift serum,mini boy baume anti rides ve mini boy göz makyajı temizleyicisi var.Setin fiyatı serumun tek fiyatından daha uygundu.Yaş 30'u geçtiği için göz çevrem için yaşlanma karşıtı ürünler kullanmaya başladım ve güzel bir krem arayışındayken bu seti kaçırmak istemedim.Hemen kullanmaya başladım ve yorumum yakında gelecek.


Son olarak cleansing duo olarak geçen temizleme sütü ve tonikten oluşan bu seti aldım.Her biri 100ml.Bu ürünleri de denemek istediğim için uygun fiyatlı görünce aldım.Bunları henüz kullanmaya başlamadım.Benim aldığım set yağlı ve karma ciltler için.Kuru ve normal ciltler için olanı da vardı.Denemek istiyorsanız bir bakın derim.


Sizin kullanıp memnun kaldığınız yaşlanma karşıtı ürünler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Yüzüm yağlı ve elimdeki nemlendiriciler bitince yüzüm için de güzel bir krem almak istiyorum.

5 yorum:

  1. Guzel gunlerde kullan canım. Hepsi cok hos:)

    YanıtlaSil
  2. Ben göz makyajı temizleyicisini almak istiyorum, gözlerim çok hassas ve bu ürün de baya övülüyor. Umarım sen de beğenirsin. Bir de Cleansing duo'nun fiyatı neydi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenirim.Gerçi çok küçük bir boy.Cleansing duo 47-48TL civarıydı.

      Sil
  3. Begümcüm güzel günlerde kullan.
    Şu anti aging setin fiyatı neydi hatırlıyormusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim cnm.160TL civarı birşeye aldım.

      Sil