Powered By Blogger

9 Nisan 2014 Çarşamba

Nuxe Brightening Program Ecran Haute Protection SPF 30 Koruyucu Yüz Kremi

Güneşin kendini gösterdiği bu güzel bahar aylarında bir güneş koruyucudan bahsetmek istiyorum.Yaklaşık bir aydır severek kullanıyorum ve güneş koruyucu arayışında olanlar için fikir vermek istedim.


Bu serinin iddası aydınlat ve leke gidermek.Bunun için en önemli adım tabiki cildimizi güneşten korumak.
Son 2-3 yıldır yaz/kış güneş koruyucu kullanıyorum.Özellikle yazın çok dikkat etmeye çalışıyorum.Bu zamana kadar yüzüm için bir çok ürün kullandım.Bu ürün aralarında en memnun kaldığım oldu.30ml'lik küçük,çantada taşımaya çok uygun bir ambalajı var.


Ambalajın ağızı bu şekilde.Ürün çok akışkan ve çalkalayarak kullanılıyor.Yapısı çok hafif hemen emiliyor.Kesinlikle hiç ağırlık ve parlama yapmıyor.Hatta sürdükten sonra gayet mat duruyor.Benim cildim yağlı olmasına rağmen kesinlikle ekstra yağlanma yapmadı.Ben her cilt tipine uygun olduğunu düşünüyorum.


 Ürün aynı zamanda cildi nemlendirmeyi ve kırışıklıkları önmelemeyi vaad ediyor.Çok güel bir kokusu var.Ayrıca paraben içermiyor.


Kesinlike bir şans vermenizi tavsiye derim.Nuxe ürünlerini aczanelerden ve online olarak alabilirsiniz.Kesinlikle tekrar alacağım bir ürün.

4 yorum:

  1. Aradığım ürünmüş! Yazın 50 spf kullanmam gerekiyor ama kışın bu kremi kesin deneyeceğim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu serinin BB Kremini çok seviyorum. Bu da aklımda olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda :) ilk fırsatta denemek istiyorum fakat elimde çok fazla bb krem var.

      Sil