Powered By Blogger

9 Nisan 2012 Pazartesi

İLK BLOG...

Bu aralar vakit bulabildiğim için şu blog yazma işine ben de giriyim dedim.İyi mi Yaptım görücez :D
Kozmetik malzemeleri ile aram her zaman çok iyiydi.Bu aralar daha bir iyi oldu.Ne görsem almak istiyorum.İlk olarak dün yaptığım The Body Shop alışverişimden bahsetmek istiyorum.
Malum 5-6-7-8 Nisan'da Body Shop mağazalarında tüm ürünlerde %25 vardı.Ben de bu fırsatı kaçırmadım ve alışverişimi yaptım.






Bunların hepsi almayı düşündüğüm ürünlerdi çok mantıklı bir alışveriş oldu benim için :D


1-The Body Shop Born Lippy Pomegranate Lip Balm




Benim aldığım narlı olanı.Hemen kullanmaya başladım.Kokusu gerçekten çok güzel.Yoğun sürüldüğünde dudağı gerçekten renklendiriyor.Ben çok sevdiğim.




2-The Body Shop Shimmer Waves




Far ve yanak parlatıcısı olarak geçiyor.Ben bu üründen daha önce kullanmıştım ve çok seviyordum.Sabah uyku sersemliği olarak bir kazaya kurban gitmişti.İndirimi fırsat bilerek yenisini aldım.Benim aldığım açık renk olan aydınlatıcı.Bir de koyu renkli bronzlaştırıcı olanı var.O da alınası bir ürün :D



3-The Body Shop Tea Tree Oil


Tea Tree serisinin farklı ürünlerini daha önce kullanmıştım.Bu yağın düzenli kullanımda lekelere iyi geldiği ve sivilceleri kuruttuğu yazıldı çizildi(ne kadar düzenli kullanabilirim bilmiyorum).Ben asıl dönem dönem çıkan sivilcelerime sürmek için aldım.


4-The Body Shop Spiced Pumpkin Duş Jeli


Baharat kokusu seven bir insan olarak bu duş jelini çok merak ediyordum.Kokusuna bayıldım.Hatta hemen denedim.Baharatlı kokuları seviyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

5-The Body Shop RainForest Moisture Şampuan 


Bir Body Shop alışverişimde denemem için testerını vermişlerdi ve şampuanı çok sevmiştim.Bu da almayı düşündüğümdün ürünlerdendi.Saçı mükemmel temizliyor.Gerçekten temizlendiğini hissediyorum.Saç kremini de denedim fakat pek başarılı bulmadım.Bu aralar saç kremini az kullanmaya çalışıyorum zaten.Bu kuru saçlar için nemlendirici bir şampuan.

6-The Body Shop Kenevir Yoğun Nemlendirici Basam


Kenevir serisini uzun zamandır denemek istiyordum.Aslında el kremini almayı düşünüyordum fakat bu ürünü görünce bunu almaya karar verdim.Zaten bir sürü el kremim var :D
Bu ürün yeni çıkmış ve aşağıdaki fotoğrafta görüceğiniz gibi vazelin kıvamında.Katı bir yapısı var ve çok yağlı.Benim bunu almamdaki amaç tırnak kenarlarına sürmek.Son bir kaç aydır tırnak kenarlarımdaki deride sertleşme oldu ve henüz iyi gelen bir ürün bulamadım.Açıkçası kenevir yoğun nemlendirici balsamdan umutluyum.Aynı zamanda topuk ve dirseklere de uygulanabilir.


4 yorum:

  1. Body Shop ürünleri renkleri ve sunumları ile kendine çeken ürünler, o mağazda insan kendini kaybedebiliyor :)sunumunu zçok başarılı olmuş tebrik ederim. özellikle 4 numaralı ürünün kokusu muhteşem ve 6 numarada gerçekten işe yarayan bir ürün. azıcık bir kullanımda bile elleri nemledirme konusunda başarılı.

    YanıtlaSil
  2. Cicim öncelikle hoşgeldin :)
    İlk blog yazına, misss gibi ürünlerinin dışında, vizyon-misyon ve değerleriyle benim de kozmetik sektöründe en sevdiğim marka olan The Body Shop'la başlaman şahane olmuş :)
    Bahsettiğin indirimi kaçırmayarak ben de mantıklı:P olduğunu düşündüğüm bir alışveriş yaptım dün :))
    Kozmetik üzerine bir blog olduğu için sloganımızı da söyleyelim bari 3 gr boyanmak için " Hayvanlar üzerinde deneye son!! "

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :D önemli hatırlatman için de ayrıca teşekkürler...

      Sil
  3. Blogunuzu şimdi buldum ve yazılarınızı okudum çok beğendim tea tree oil nasıl geldi cildinize onu çok merak ettim,birde eğer tırnak için bir ürün arıyorsanız blogumda yazdığım dax'ın bir ürünü var bakarsanız belki işinize yarar.Hemen takibe alıyorum (: sevgiler

    YanıtlaSil