Powered By Blogger

17 Nisan 2012 Salı

DIADERMINE ESSENTIAL CARE ARINDIRICI PEELING

Diadermine'in daha önce farklı ürünlerini kullanmıştım açıkçası memnun kalmıştım.Bu peelingi peelingim bittiği bi dönem %50 indirim zamanı bir marketten 5TL civarında bir fiyata almıştım.Açıkçası fazla bir beklentim yoktu.En kötü vücut peelingi olarak kullanırım düşüncesi ile aldım.Fakat beklentimden çok daha iyi bir sonuç aldım.Açıkçası Nivea'nın peelinginden çok daha iyi.



Kullanım şekli ve ürün bilgisini fotoğrafta görüyorsunuz.Beyaz çay ve ginseng özlü bir ürün.Hafif,rahatsızlık vermeyen bir kokusu var.Koyu bir kıvamı var.Peeling taneleri küçük ve çok yoğun.Az bir mektar ürün kullanımı yeterli oluyor.Yani oldukça bereketli bir ürün.Ben yaklaşık 3 aydır haftada 2-3 kere kullanıyorum henüz yarısına bile gelemedim.Hassas ciltler için pek uygun olduğunu düşünmüyorum veya çok az miktar ürünle peeling yapabilirler.Açıklamasında vücut için de kullanılabileceği yazıyor.Bence de yoğun bir peeling etkisi olduğu için vücut için de çok uygun.Ben vücut peelingim olduğu için henüz denemedim.


Şu an satış fiyatı 10-12 TL civarı olması lazım.Fiyat/performans olarak gayet iyi bir ürün.Yeniden alıp kullanırım.

6 yorum:

  1. nivea nın hiç bir ürününü beğenmiyorum ondan daha iy bulman doğal:)

    bana daa beklerim cosmopatra.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beğenmiyorum.Nivea birşeyler yapsın bütün ürünlerini yenilesin bence.En son aldığım yüz temizleme jelinden sonra bir daha hiç bir ürününü almıcam zaten.

      Sil
  2. bende bu ürün için kararsız kalıyorum hep elim bir gidiyor bir geliyor. sivilceli bir cildim var ama haftada 2 haftada 1 benimde peeling uygulamam gerekiyor ki gözenekler temizlensin ne yapacağımı bilemedim=(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begümcüm cildinde aktif sivilceler varsa tavsiye etmem.The Body Shop'un çay yağlı ciltler için olan tea tree serisinin peelingini deneyebilirsin.Tanecikleri daha az.Hafif hareketlerle sivilcelerinin olmadığı yerlerde kullanabilirsin gibi geliyor bana.Ben şu an onu kullanıyorum ve memnunum.Bir dene istersen.

      Sil
  3. beğenmene çok sevindim ama eğer cildiniz hassas ise hiç bir şekilde denemeyin derim benim cildim hassas 3 hafta şiş gezdim şu an 2 haftada bir vücut peelingi olarak kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun.Bende bir sorun yaratmadı.Herkesde aynı etkiyi yapmıyor ürünler.

      Sil