Powered By Blogger

1 Mart 2013 Cuma

Online Alışveriş-Evoria


Aslında bu alışverişi ben değil erkek arkadaşım yaptı :D Evoria'dan daha önce hiç alışveriş yapmamıştım.Geçen hafta bir blogda 25TL alışveriş yapana Mac ruj hediyesi olduğunu duyunca erkek arkadaşıma söylemiştim.Ne alsam diye baktım baktım alıcak bişey bulamadım(nasıl olduysa) O da bana YSL rimel setini almış.İyi ki de almış çok sevindim.Daha önce hiç YSL ürünü kullanmamıştım.


Set içinde tam boy Volume Effet maskara miniminnacık(gerçekten çok minik 3 kere kullansam biter) ve 5ml Forever Youth Liberator göz kremi var.



Bu da hediye verin ruj Viva Glam Gaga 2.Henüz denemedim.Nude bir renk olduğu için kullanabileceğimi düşünüyorum.


9 yorum:

  1. bu kampanyayı görür görmez siteye ışınlanmıştım, denemelik bi ürün salladım sepete, ruj geldi.
    oh dedim bitmemiş stok :) sonra 2 dakika dolanayım da işime yarayan ürün alayım* derken stok bitti.
    nasıl üzülmüştüm ama işte kısmet :( güle güle kullanın


    www.kontesce.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kaç günde bitti heralde stok.50TL'lik ruju 25Tl'lik alışveriş yapamana hediye vermeleri super birşey.Burdan Mac'in bizi nasıl kazıkladığını da anlamış oluyoruz :D

      Sil
    2. marka değil de vergisi & gümrüğü kazıklıyor sanırım,çoğu üründe olduğu gibi... :)

      Sil
    3. Ben de aldım ama ruj bende iğrenç durdu,güzel bir renk olsa yollamazlardı zaten,nasıl bir nude'dur anlamadım,ya altına başka renk dudak kalemleri sürüp kullanabilirim,rengi kırarım ya da hiç uğraşmadan birine veririm,almayanlar üzülmesin bence..,dediğim gibi işe yarar,çok satan birşey olsa yollamazlardı bence..

      Sil
    4. emine, herkesin dudak rengi başka olduğundan herkeste duruşu başka olacaktır, senin adına üzüldüm :( umarım değerlendirebilirsin

      Sil
    5. Ruj her ten ve dudak rengine uyacak bir ruj değil.Emine sen söyleyince dün akşam denedim bende nasıl durucak diye.Evet ambalajda durduğundan daha da açık bir renk.Ama benim kullanamayacağım bir renk değil.

      Sil
    6. Evet her ruj her tende güzel durmaz,hele nude rujlarda risk fazla bana göre,kullandığım başka nude rujlarım var,onları bulana kadar çok tester denedim,kendime yakıştıramadığım nude'lar çok oldu ama hiç biri bu kadar kötü durmamıştı,bildiğin ölü gibi görünüyordum aynada,ben bile korktum tövbe Allah'ım ya:)ben buğday tenliyim,belki açık tende daha güzel durur bilemiyorum.ama yapısı güzel,ona birşey diyemem..
      Ya bi de Lady Gaga esintili ya ruj,zaten kadından pek hazetmediğim için ruja ayrı bir kıl oldum:)

      ps:şu kelime doğrulama kalsa emin ol daha çok yorum alır güzel blogun,nacizane..üşeniyor insan her seferinde.

      Sil
    7. Teşekkür ederim.Notunu anlayamadım :)

      Sil
    8. Pardon kelime doğrulama KALKSA demek istedim,mesajı yazdıktan sonra anahtar kelime-sayı girip kaydediyoruz ya yoruyor biraz.

      Sil