Powered By Blogger

15 Mart 2013 Cuma

Diadermine Lift+Concealer -Sıkılaştırıcı+Kapatıcı


Önümüzdeki günlerde size bu aralar makyaj çantamda bulunan bir kaç üründen bahsedicem.İlk olarak Diadermine'in yakın zamanda aldığım Lift&Concealer'ından bahsedicem.


Diadermin bu ürün için cildinizdeki kusurları gizlerken sıkılaştırır demiş.Aynı zamanda aydınlatıcı olduğunu da iddaa ediyor.Ben sıkılaştırıcı etkisini görmedim.Benim almamdaki en büyük sebep aydınlatıcı özelliği olmasıydı .Evet gerçekten çok güzel aydınlık veriyor.Kapatıcılığı fena değil.Fakat göz altlarında çizgilere doluyor.Gün içinde görüntüsü çok kötü oluyor.Onun için artık göz altımda kullanmıyorum.Baktım göz altında başarılı değil ben de yüzümde aydınlatmak istediğim yerlere uyguluyorum.Elmacık kemiklerinde denemedim fakat burun üstü ve dudak üstünde çok başarılı.Ayrıca bu bölgelerde gayet kalıcı.Üzerine pudra uygulamama rağmen aydınlık görüntüsü bozulmuyor.



Ürünün ambalajı gerçekten çok şık.Parlakialtın sarısı,kalem şeklinde bir ambalaja sahip.


Kapağı açtığınızda böyle bir fırça çıkıyor.Alttan çevrilerek ürünün fırçaya gelmesi sağlanıyor.Bu fırça ile uygulamak istediğim yere sürüyorum ve parmak veya sünger ile dağıtıyorum.


Ürünün yapısı biraz sıvı.Bu kolay dağıtılması için bir avantaj.Kötü yanı tek renk seçeneğinin olması.Ben açık tenliyim ve benim için uygun bir renk.Koyu tenlilerde nasıl olur bilmiyorum.Bence biraz açık kalabilir.


Ürünün dağıtılmış hali bu şekilde.Göz altı için almanızı tavsiye etmem fakat benim gibi yüzünüzde kullanmak isterseniz tavsiye edebilirim.
Ben indirimden 16TL'te aldığımı hatırlıyorum.İndirimsiz fiyatı 25 TL civarı.


4 yorum:

  1. Bu ürün benimde dikkatimi çekmişti.Gözaltıma çok fazla ürün uygulamayı sevmesemde Garnıer aldım denemek için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier'in göz altı roll on kapatıcısı gerçekten çok hafif yapılı başarılı bir ürün.Ayrıca çok bereketli.Kullan kullan 2 yıldır bitiremedim.

      Sil
  2. Bunu almayı düşünmüştüm; ama çizgilere dolduğunu öğrenince şu an vazgeçtim... teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi cnm göz altı için uygun olduğunu düşünmüyorum.Ben almış bulunduğum için aydınlatıcı olarak kullanıyorum.O konuda başarılı.

      Sil