Powered By Blogger

1 Mart 2013 Cuma

Bitenler 9-Şubat

Şubat'ta yine bir çöp yığınım oldu.Çok alıyorum ama aldıklarımın çoğunu kullanıp bitiriyorum.Bu ay bir kaç tane beğenmediğim çöpe giden krem var.Beğenmediğim için kendimi zorlamak istedim.Zaten en azından yarıya kullandım.


Clean&Clear makyaj temizleme mendilini severek kullandım.Şu an Nivea'yı kullanıyorum.Başka yedekler de var elimde.3 adet makyaj pamuğu bitti.


The Body Shop body butterları bayıla bayıla kullandım.Bana vücut nemlendiricisi dayanmıyor.Her duştan sonra bolca kullanıyorum.Elimde bir sürü yedek var.Cettua burun bantlarının da yedeği var.Çok beğenmedim ama kullanıyorum işte.Bana hiçbiri işe yaramıyormuş gibi geliyor.


Marks&Spancer'den aldığım küçük duş jellerinin 2 tanesi bitti.Kötü değiller.Bir daha bulursam alabilirim.Watson's Green Tea sivilce kurutan jel fena değil.Tekrar alırmıyım bilmiyorum.Diadermine nemlendiriciyi sevmedim.Yarısı çöpe gidiyor.Watsons'tan alınan 2 göz kremini de sevmedim.İkisininde yarısında çoğunu kullandım.Ossion ek kremine bayılıyorum.Tekrar alırım.Tırnak eti pensim eskimişiti yenisini aldım bu çöpe...TBS kenevir ayak kremi küçük boyu.İyi güzel hoş.

Ve biten makyaj malzemeleri...Maybelline ve Too Faced rimeller bitti.İkisini beraber kullandım.Maybelline'i tek başına pek sevemedim.Too Faced'in fırçasını seviyorum.Aynısından bir tane daha var.Deborah kapatıcı bitti.Fena değil ama tekrar almam sanırım.Elimde çok kapatıcı var zaten.Ceccile kahverengi göz kalemini çok seviyorum.Bu kalemllerden kaç tane bitirdim bilmiyorum.Yumuşak uçlu kolay sürümü olan kalemler.TBS lip balm tam olarak bitmedi ama üstteki bombe bitti.Bu şekilde kullanması çok zor.Kapağı da kırıldı hiç hijyenik değil.Onun için çöpe...


Palmolive veActivex duş jelleri bir daha alınmayacaklardan.


Noviderm tonik uzun zamandır bende.Kullan kullan zor bitti :) Sözde gözenek sıkılaştırıyormuş ama pek faydasını görmedim.Cildi acayip güzel temizliyor.Onun için tekrar alabilirim.Bioblas şampuan saç dökülmesi için.Başka ürünlerle beraber kullandığım için ne kadar işe yaradığını anlayamadım.


Aquas yüz temizleme jelinin 2.si bitti.Bir daha almam heralde.Neutrogena yüz temizleyiciyi hiç sevmedim.Hem maske hem yüz temizleme jeli olarak kullanılıyor.Bir daha almam.Bioderma Sensibio H2O 2.şişe bitti.Kesin alıcam.
Bu ay yine çok ürün bitirmişim.Kendimi tebrik ediyorum :)


6 yorum:

  1. link birakmayi sevmiyorum ama burnundaki siyah noktalar gecmiyorsa su yaziya bir goz at istersen :)

    http://darkbluekitty.blogspot.com/2013/02/aydnlanma-bunca-yldr-onlar-aslnda-siyah.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün okudum cnm.Benim burnumdakiler de onlardan farkındayım.Ama gerçekten çok kötü gözüküyor.Biz de bir umut birşeyler kullanarak azaltmaya çalışıyoruz işte.Gözeneklerim de küçülmüyor zaten pofff :(

      Sil
    2. ben de hep gözenek gizleyen bazlardan alıyorum ama gün içinde etkileri geçiyor

      Sil
  2. oh oh bunlar çöpe gittikçe içim açılıyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha aynen benim de :D Hele bir de böyle hakkını vererek bitirip atınca çok seviniyorum.

      Sil
  3. ne kadar çok şey bitirmişsin :o ben bu kadar şeyi 3-4 ayda anca bitirebiliyorum :))

    YanıtlaSil