Powered By Blogger

12 Temmuz 2012 Perşembe

Essence Gel Eyeliner-02 London Baby


Bu benim ilk jel eyelinerım.Zaten ben eyeliner sürme özürlüyüm.Bi de bunu deniyim dedim.Essence jel eyeliner için çok iyi yorumlar okumuştum.Fiyatı da uygun olduğu için hemen aldım.Ve evet ecootolls açılı eyeliner fırçası ile gayet güzel sürebiliyorum.Benim gibi eyeliner süremeyenlere tavsiye ederim.



London Baby rengini gri kahve olarak tanımlayabilirim sanırım.Ben bilerek siyah almadım.Hem eyeliner sürmeyi beceremediğim için daha açık bir rengi denemek daha kolay diye düşündüm hem de yaz aylarında daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca benim saçım ve kaşım açık renk olduğu için yakıştığını düşünüyorum.Bu renk gerçekten çok güzel ve çok kullanışlı.Şimdi siyahını arıyorum fakat henüz bulamadım.


Yumuşak yapılı.Sürümü çok kolay.Çabuk kuruyor.Ben genelde Essence far bazı ile kullanıyorum.Bz ile kalıcılığı gayet iyi.Bütün gün idare ediyor.
Uygun fiyatı ile günlük kullanım için kesinlikle tavsiye ederim.Fİyatı 10TL civarında.3ml cam bir ambalajda.Çok üzün süre bitmeyecektir.

2 yorum:

  1. Madem siyah arıyrosun, sana Rival De Loop gel eyeliner'ı tavsiye ederim. Waterproof temizleyici olmadan sittin sene çıkmıyor.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha geçen Rossmann'a gittim göremedim ya.Alıcaktım aslında...

      Sil