Powered By Blogger

9 Ocak 2014 Perşembe

Çok Karışık Alışverişler (Elca,Mac,Kozmela,Fellunique,Yves Rocher)

Vakitsizlikten sık sık yazamadığım için aşışveriş yaptıkça fotoğraflarını çektim.Şimdi topluca gösteriyorum.Baya karışık oldu.


Bir kaç hafta önce hiç aklımda yokken Mac'ten bunları aldım.Aslında aklımda olan sadece ten rengi göz kalemiydi.Diğerleri ona eşlik ettiler.



Allık pudra allıklardan blush baby.Çok doğal bir renk.Elimde buna benzeyen bir renk yoktu sanırım.Severek kullanıyorum.


Asıl almak istediğim NC15/NW20 göz kalemi sadece pro mağazalarda satılıyor ve ben uzun zamandır istiyordum.Severek kullanıyorum.Tam bir ten rengi.Hatta NC15 olarak tam benim ten rengim :)



Bu aralar temizleme yağlarına taktım.Bunu da denemek istedim ve mini boyunu aldım.Henüz denemedim.Benim cildim yağlı fakat ben yağ ile makyajımı çıkardıktan sonra yüzümü temizleyici ile yıkıyorum.Pratik oluyorlar.


Naked pigmentin testerını istedim saolsunlar verdiler.Bir kaç kere kullandım gayet güzel.


Aralık ayında doğum günüm olduğu için Yves Rocher'de 2 al 1 öde kampanyam ve hediyem vardı.Duş jeli hediye.Ne alsam diye bakındım hiçbirşeye ihtiyacım olmadığı için bu ayak kremini denemek istedim.Bir tane ayak kremim var fakat memnun değildim.Bunu kullanmaya başladım.


Feelunique sitesini duymuştum fakat hiç alışveriş yapmamıştım.Aşağıda gördükleriniz ilk alışverişim.Yeni yıl indirimi vardı ve %15 indirim ile bunları aldım.Kargo biraz gecikince korkmaya başlamıştım ama sorunsuz ulaştı.Bunların hepsi 100TL ödedim.Kargo ücretsiz.Kampanyalara denk gelirsem tekrar alışveriş yapabilirim.

Bilgen'in anlata anlata bitiremediği Maybelline fit me kapatıcıyı aldım.Stokta bekliyor henüz denemedim ama heyecanlıyım.


Beauty blenderım ölmek üzere.Artık ülkemizde satılmıyor malesef.Ben ondan çok memnundum açıkçası.Gratis ve Watsons'ta satılanlar çok sert ve hemen bozuluyorlar.Real Tecniques'in bu süngerini aldığım için çok mutluyum.Kullanmaya başladım bile.Gayet menun kaldım.


İlk gördüğüm andan beri bayıldığım Benefit Rocateur allığıma da feelunique sayesinde kavuştum.Bunu da hemen kullanmaya başladım.İncelemek isterseniz buradan feekunique sitesine ulaşabilirsiniz.


Kozmela'nın yılbaşı indiriminden Real Techniques'in bende olmayan iki setini de aldım.Zaten şu an sitede sadece bu iki set var.Henüz kullanmaya başlamadım ama diğerlerinden memnun kaldığım için eminim bunlar da güzeldir.Göz fırçalarını çok merak ediyorum.Bildiğim kadarıyla Türkiye'de sadece Kozmela'da satılıyor.Buradan bakabilirsiniz.



TRAVEL ESSENTIALS


TRAVEL ESSENTIALS

STARTER SET

STARTER SET
Son olarak bugün yolum düşünce Elca'ya gittim.Mac'in yeni ürünlerinin geldiğini biliyordum fakat bana birşey kalmamış.
Clinuque'in dramaticlly different moisturizing gel nemlendiricisini aldım.


Mac'ten alınabilicek sadece bu mineral farlar vardı.Hangi koleksyona ait olduklarını bilmiyorum ama renkleri beğendim.Sadece 21 TL oldukları için 2 rengini aldım.2-3 rengi daha vardı.
Fotoğraflarda isimler okunmuyor.İlki invincible light ikincisi aurora.Mac'in mineral farlarından hiç kullanmamıştım.Onun için heyecanlıyım.



Bu alışverişlerin dışında yılbaşı indirimlerinden de birşeyler aldım ama kalabalık ve bol ıvır zıvırlı olduğu için ayrıca vakit bulamadığım için gösteremedim.

4 yorum:

  1. Guzel gunlerde kullan.onumuzdeki hafta Istanbul'a gidecegim. Artik Elca'ya ugramam farz oldu. Flormar far fiyatina mac far almak sahane :)

    YanıtlaSil
  2. şu elcaya bir türlü yolum düşmedi cmt günleri açık olsa iyi olurdu neyse izinli olduğum bir zamana artık.. güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  3. fırçalar tekli gelse bende almak istiyorum umarım en yakın zamanda gelir :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Saç Boyası Fiyatları  Çok güzel bir yazı son zamanlarda en çok
    gündemde olan kozmetik ürünleri ve kuaförler için en uygun malzemeler bu site üzerinde uygun fiyatlarla mevcuttur...

    YanıtlaSil