Powered By Blogger

12 Temmuz 2012 Perşembe

The Balm Balm Shelter SPF18 Renkli Nemlendirici


The Balm'ın renkli nemlendiricisini bilmeyen,duymayan,denemeyen kalmadı sanırım.Hemen hemen her blogda kendisinden bahsediliyor.Ben de bu aralar bu ürünü kullandığım için yazmak istedim.
Ben alalı 2-3 ay oluyor.Sadece bir kere denemiştim.Açıkçası pek sevmemiştim.Kapatıcılığı hiç yok gibi gelmişti.Şimdi havaların ısınması ile fondöten yerine yeniden sürüyim dedim.Bu sefer gayet beğendim.Üzerine pudra ile kapatıcılığı benim için yeterli oluyor.SPF 18 güneş koruması olması da gayet güzel.Gerçi ben yazın yetersiz olduğu için altına ayrıca güneş koruyucu sürüyorum.



Bendeki Light rengi.Şu an halen tatilde kalma bronzluğum olmasına rağmen bana tam oluyor.En açık rengi olmasına rağmen çok beyaz tenlilere koyu gelicektir.Fakat fondöten gibi yoğun yapılı bir ürün olmadığı için az miktar uygulayarak kullanabilirler.light/medium ve medium olmak üzere toplam 3 rengi var.64ml olduğu için baya bereketli bir.Bitince yeniden alırım.Gratis mağazalarında 40TL civarında satılıyor.İndirim yakalarsanız daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ben de anneler günü indiriminde yangından mal kaçırır gibi aldığımdan, light-medium almışım. Sanırım hiç kullanamayacağım. Bana koyu geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Ben ona da baktım hangisini alsam diye iyiki Light almışım.Kullanabilicek birine ver bi işe yarasın yazık ziyan olmasın.

    YanıtlaSil