Powered By Blogger

5 Haziran 2012 Salı

ACNECİNAMİDE ÜRÜNLERİ


Merhaba arkadaşlar.Benim gibi karma/yağlı cilde sahip insanlar için çok güzel ürünler buldum.Acnecinamide ismini duymuştum ama kullanmamıştım.Migros'un 19 mayısta yaptığı %50 indirimde bu ürünleri görünce hemen atladım.Ne bulduysam aldım.




Benim aldığım ürünler,
Acnecinamide Peeling Scrub,Temizleme Jeli,Makyaj Temizleme Sütü,Jel Krem ve PHA Jel

Bunların dışında bir de güneş kremi var fakat onu bulamadım.Güneş kreminin koruma faktöre sadece 15 olduğu için kışın alıp kullanabilirim.

Temizleme jeli,makyaj temizleme sütü ve jel kremi aldığım günden beri kullanıyorum ve çok memnunum.Kesinlikle cildimi kurutmadılar.Aksine yumuşacık oldu.Kokuları yok gibi.Cildimi kesinlikle daha sağlıklı hissediyorum.Makyaj yaptığım günlerde makyaj tezmileme sütü ile temizleyip temizleme jeli ile yıkıyorum.Sonra da jel kremi sürüyorum.Jel kremi sabah/akşam kullanıyorum.Gündüz üzerine güneş koruyucu sürüyorum.Kullandığım peeling olduğu için peelingi henüz denemedim.PHA Krem ise jel kremden daha ağır bir krem.Soyma özelliğine sahip.Böylece sivilce izleri ve siyah noktalardan kurtulacağınızı vaat ediyor.Bunun yaz için uygun olmadığını düşündüğüm için henüz kullanmadım.Kışa saklıyorum.

İçindekiler ve kullanım şekillerini fotoğrafladım.Okunabilsin diye büyük fotoğraflar koydum.





Yağlı/karma cilde sahipseniz kesinlikle tavsiye ediyorum.Bildiğim kadarıyla Migros'ta ve bazı eczanelerde satılıyor.Fiyatlarını tam bilmiyorum ama çok pahalı ürünler değil.Ucuz da sayılmazlar.Ben indirimden aldığım için çok uyguna geldi.

6 yorum:

  1. bılgılendırme ıcın tesekkurlerrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  2. merhabaaa :) blogun cok hoş bende kendi bloguma beklerim :) http://bugunnesursemm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ben de peeling ve nemlendiricisini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Özellikle benim gibi yağlıya dönük cildi olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cnm kullanıp memnun kalmadığım ürünü yok.PHA Jel bende acayip kızarıklık yapıyor.Akşam sürüp 1-2 saat bekledikten sonra yıkıyorum.Yüzüm yanık gibi kıpkırmızı oluyor.Sabaha anca geçiyor kızarıklığı.Ama sonuç çok iyi.

      Sil