Powered By Blogger

29 Mayıs 2012 Salı

SEPHORA SUN DISK BRONZING POWDER


Bu güzel kocaman ambalajın içinde Sephora'nın 01 clair light rengi bronzer pudrası var.Ben aldğım gün çantamı düşürerek kapağını kırdım malesef :( Ambalaj gerçekten çok güzel.




Fotoğrafta görüldüğü gibi kapağın bağlantı yeri kırık.Uhu ile tutturmaya çalıştım.Rengi bir bronzer'a göre açık sayılır.Ben açık tenli olduğum için bunu tercih ettim.Fotoğrafta rengi belli olsun diye yoğun şekilde sürdüm..02 numaralı koyu bir rengi daha mevcut.Hafif işıltılı bir bronzing.Sürüldüğünde ışıltıları belli olmuyor.Ben alalı aylar olmasına rağmen çok az kullandım.Yazın biraz bronzlaşınca kullanmayı düşünüyorum.Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 39 TL idi.Ömürlük bir ürün olduğu için gayet ekonumik ve kullanışlı bir ürün.Tavsiye ederim.


2 yorum:

  1. aynısının koyusu ama küçüğü de bende mevcut.. tek sorun çok tozutuyo.. yakında bunu yazıcam bloguma sende o sürede kullanırsan eğer fikirlerini bana yazar mısın?
    http://discotopu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben vir kaç kere denedim sadece ama sanırım dediğin gibi vbimki de tozutuyor.Çok büyük bir ürün olduğu için fazla dert etmedim.Görüşlerimde bir değişiklik olursa fikrimi paylaşırım yine.

      Sil