Powered By Blogger

30 Mayıs 2012 Çarşamba

BEAUTY BLENDER DAYANAMADIM BEN DE ALDIM


Beauty Blender'ı duymayan bilmeyen makyaj tutkunu yok.Son zamanlarda acayip popüler.Farklı markalar muadili ürünler çıkardı piyasaya.Ben hiç birini denemedim.Zaten farklı bir markanın ürününü kullanmak istemem.Olmuşken orjinali olsun.
Beauty Blender.Fondöten,kapatıcı ve krem allık uygulaması için kullanılıyor.Sivri ucu göz altı,burun kenarı gibi yerlere kolay ulaşılabilmesi için tasarlanmış.
Uzun zamandır indirimde ve fiyatı gerçekten çok uygun.Duymayan kalmadı zaten kendisini.Ben de haftalardır alsam mı almasam mı diye düşünüp bakıp duruyorum.Dün almaya karar verdim ve tam 24 saat sonra elimdeydi.Deneme fırsatım olmadı henüz.Açıkçası çok bir beklentim yok.Şahaneler yaratacağını düşünmüyorum.Yine de fondöten sürmenin pratik bir yolu.
Bir adet siyah göz kalemi de hediyesi.







Böyle pembiş pembiş pek bir şirin.Düşündüğümden daha küçükmüş.Ama deneyen arkadaşlar ıslandıkça biraz daha büyüdüğünü söyledi.
Almak isteyenler 18,93TL'ye buradan alabilirler.Ben tek olarak aldım.Farklı paketleri de mevcut.Pembiş pembiş fondötenimizi sürelim :D

4 yorum:

  1. ben de çok merak ediyorum aslında fiyatıda uygunmuş. güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. oooo aramıza hoşgeldin :D ben aşığım kendisine, verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak eden tek ürünüm heralde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim fazla beklentim yoktu böyle söyleyince artık var :D yarın denicem.

      Sil