Powered By Blogger

7 Ağustos 2014 Perşembe

Temmuz-Ağustos Bitenler

Bitenler yazısı yazmaya çok üşendiğim için son zamanlarda hep 2 aylık oldu.Bu 2 aylık yaz döneminde bitenler yazım çok kalabalık değil çünkü tatilde bitirdiğim ürünleri İstanbul'a taşımayıp attım.Yine de bir Gratis çantası doldu.


Saç ürünlerinden Lee Stafford bif fat hair şampuan saç kreminin kokusu çok güzeldi fakat hacim verdiğini söyleyemem.Tekrar almam sanırım.Nivea good-bye cellulite kremininden 2 tane kullandım.Masaj aparatıyla beraber işe yaradığını düşünüyorum.Şimdi şu alışverişimde Sephora'dan aldığımı kullanıyorum.Elseve'in saç bakım yağlarının boyalı saçlar için olanın ikincisi bitti.Bir daha almayacağım.Boyasız saçlar için olanı daha güzelmiş.Onu deneyebilirim.Giovanni ürünlerinin hepsinden memnun kaldım.


Yüz ve cilt bakımı ürünlerinden yves rocher peelingi sevmedim.Kokusu da berbat.Watsons'ın kendi ürünü olan vücut peelingini severek kullandım.Bioderma H2O'yu artık söylemiyorum.Deep action yüz temizleyicinin yazısı burada.Tekrar alınabilir.Komili duş jelinin kokusu çok güzel.Fazla bir özelliği yok.


Pamuklar ve makyaj temizleme mendilleri her zaman alıp kullandıklarım.Vaseline deodorantı geçen Kıbrıs tatilimden almış.Kokusu biraz ağırdı.Zaten Türkiye'de satılmıyor.Nuxe maskenin yazısı burada.Kesinlikle tekrar alacağım.NK tırnak bakım ürünlerinin yazısı burada,yenileri alındı.Tek renkli kozmetik ürünü olan Benefit they're real maskaraya bayılıyorum.Elimde 1-2 tane daha mini boyu var.Bioderma ve blistex lip balmların ikisini de çok sevdim.Bilistex'i gece kullandım.Sabah yumuşacık dudaklarla uyandım.Cala makyaj temizleme mendillerini burada anlatmıştım.Neutragena sivilce üzerine sürülen jelinden memnun kaldım.Kesinlikle sivilceleri hızlı iyileştiriyor.



10 yorum:

  1. e baya ürün bitirmişsin canım.Bende niveanın selülit kremini merak ediyorum.bu yorumundan sonra almayı düşünicem.yenileri gelsin inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında onun yazısını yazacaktım fırsat olmadı.Mucize beklememek lazım tabi ama tavsiye ederim.

      Sil
  2. Iki ay ama bayagi bi ürün bitmis cnm Tebrikler

    YanıtlaSil
  3. Çoğu ürünün yorumu yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlara ekleme yaptım canım.Hepsini uzun uzun anlatmak imkansız.Yazısı olanların linki var.

      Sil
  4. Atmana ragmen baya urun bitmiş. Umarım bu ay ben de bitenler yazısı yazabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında en sevmediğim yazı bitenler :) çok üşeniyorum yazmaya.

      Sil
  5. ooooo harika :)) Ben de temmuz ayında bayaa bişey bitirdim.Atarken insan ne kadar rahatlıyor dimi :))) benimkileri merak edersen http://lifestyleofsiri.blogspot.com.tr/2014/08/temmuz-2014-bitenler-ve-basarl-project.html?spref=fb

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım.Bazı ürünlerden sıkılıyorum bitsin diye bekliyorum zaten :)

      Sil