Powered By Blogger

6 Haziran 2014 Cuma

Watsons Superdrug Deep Action Blackhead Clearing Daily Scrub

Çok uzun bir ismi var yazarken yoruldum :D
Watsons'da 2-3 ay önce gördüğüm ve ve merak ettiğim deep action serisini merak edip bu günlük peelingini ve yağ emici mendillerini almıştım.Benim gibi yağlı ve siyah noktaya meyilli ciltler için bu tarz ürünler kullanıcı ve ben bir sürü sürü markanın çeşit çeşit ürününü kullandım.(tabiki meraklıyım)


Bu ürün (peeling veya scrub her ne ise) krem yapıda ve içerisinde mavi tanecikler var.Tanecikler çok fazla olmamakla birlikte gayet irice.



 Günlük kullanıma uygun olmasına rağmen ben 2 günde bir          duşta kullandım.Ambalajında hassas ciltlere uygun olmadığı    yazıyordu.Benim cildim hassas fakat bir sorun yaşamadım.Hatta    gayet sevdim.Yüzümü çok güzel temizledi ve duduladıktan sonra  kesinlikle kurutmadı ve germesi.Tam tersi                  yumuşacık,nemlendirici sürmüş gibi bir his bıraktı.



Ürünün bir güzel yanı da ambalajında gördüğünüz bu tavşancık.Kendisi cruelty free bir ürün.Yani hayvanlar üzerinde deney yapılmamış.Ayrıca gördüğünüz gibi parabensiz.


Ben bunu bitirdim.Elimdeki stokları azaltınca tekrar almayı düşünüyorum.Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.Fiyatı 10-12 TL olması lazım.

3 yorum:

  1. tam da böyle iri tanecikli bir peeling arıyordum, teşekkürler=)
    bana da beklerim:

    http://memyself-makeup.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Garnier'ınkini kullanıyordum bende :)
    Buda güzel duruyor :)

    YanıtlaSil