Powered By Blogger

9 Ocak 2014 Perşembe

Organix Moroccan Argan Yağı Şampuan ve Saç Maskesi

Organix saç ürünlerini çok merak ediyordum ve denemek için bu iki ürünü ladım.Aldımğım online eczanede kampanya vardı hediye olarak argan yağını verdiler.Fakat ben bu ürünlerden hiç memnun kalmadım.Hiç bir faydasını görmedim.Bitsinde kurtuliyim ürünü oldular malesef.Halbuki ne umutlarla almıştım.Ambalajları da pek şirin.


Bu ürünler sülfat içermiyor,köpürmüyor,temizlemiyor.Ben saçlarımı iki günde bir yıkıyorum ve çok yağlı değiller.Jöle,saç spreyi gibi ürünler kullanmıyorum.Ama bu şampuan benim saçlarımı iyi temizlemedi.Normalde bir kere şampuanlıyorum fakat bu şampuan ile iki kere şampuanlamam gerekti.Tamam buna bir diyeceğim yok fakat hiç bir etkisini görmedim.Hatta saçlarım daha çok dökülmeye başladı gibi geldi bana.Bitirip başka şampuana başlayınca dökülme azaldı diyebilirim.


Gelelim saç maskesine.Koyu kıvamlı bir ürün.Kuru saçlarınızı yıkamadan önce sürüyorsunuz 5 dakika bekleyip yıkıyorsunuz.5 bekledim olmadı,10 bekledim olmadı 30 bekledim olmadı.Bu maskeden hiçbirşey olmadı.Zaten sürdükten sonra yıkayınca ne anlamı kaldı ki.Acaba yanlış mı kullanıyorum diye defalarca kullanım talimatını okudum :) Ayrıca benim seyrek saçlarımda bile çok bereketsiz bir ürün.En son şapuandan sonra saç kremi gibi kullandım ve bitirdim.



Aşağıda kullanım şekillerini görüyorsunuz.Şu an Aussie ürünlerini kullanıyorum ve şimdilik memnunum.



En yakın zamanda Klorane ürünlerini denemek istiyorum.Keşke bunları alacağıma onu alsaymışım.Bir kere şampuan testerını kullandım ve bayıldım.Umarım o da hayal kırıklığı olmaz.Organix'in başka serilerini de almaya cesaret edemem artık.

4 yorum:

  1. Çok şaşırdım canm :( ben bu seriyi degil ama bir serisini bitirdim memnun kaldm üstelik cok cabuk bitmedi benimki..su andada biotin ve keratin serisini kullanyrm acaba normal sampuanlar gibi kopurmedigi icin sana temizlik hissi vermemis olabilirmi bilemedim ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok şaşırdım.Sadece temizlik hissinden değil bir faydasını göremedim ve dediğim gibi sanki saçım daha çok dökülmeye başladı.

      Sil
  2. Organix çok sevilen bir marka aslında ama tabii ürünler herkese göre farklılık gösterebiliyor :) bu markayı bende çok denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  3. dökülme bende de acayip derecede yaptı şampuan, diğer ürünler değil seriden ama şampuan nedense böyle

    YanıtlaSil