Powered By Blogger

28 Ocak 2014 Salı

Mac Magnetic Nude Kolekisyonundan Seçtiklerim

Mac'in son çıkardığı Magnetic Nude koleksiyonuna bayıldım.Ne alacağımı şaşırdım.Malesef fiyatlar çok yüksek olduğu için bir allık ve bir fırça ile mağazadan ayrıldım.



Benim tercih ettiğim allık autoerotique rengi .Bu koleksiyondaki allıklar extra dimension.Koleksiyonyondaki extra dimension skinfinishlere de baktım ama almadım.Şu an çok pişmanım.


Allığın üzerindeki kabartmalara bayıldım.Aldığımdan beri 4-5 kere kullandım.Kalıcılığı gayet iyi.Hiç tozutmuyor.Hafif kremsi yapısı olduğunu düşünüyorum.Rengini sanırım tarif edemeyeceğim.Mac kirli mercan pembesi diye çok güzel bir tarif yapmış :)


Koleksiyondaki tek fırça 128 numaralı split fibre check brush olarak geçen doğal ve sentetik kıllardan oluşan gırça.Mac'ten daha önce hiç koleksiyon fırçası almamıştım.Bu fırçayı görünce vuruldum.Bendeki hiç bir fırçaya benzemediği için almak istedim.İyiki almışım diyorum.Fırçanın iki yüzündeki kıllar birbirinden farklı.Aldığımdan beri sıkça kullandım.Allığı mükemmel uyguluyor.Şimdilik sadece allık uygulamak için kullandım fakat çok işlevli bir fırça olduğunu düşünüyorum.Kılları gayet sık.Aydınlatıcı ve kontür yapmak için de kullanılabilir.Hatta fondöten sürmeyi de deneyeceğim.Güzel fondöten uygularmış gibi bir havası var.


Fotoğrafta kullanılmış halini görüyorsunuz.Fırçayı elimden düşeremiyorum kusura bakmayın.


4 yorum:

  1. Güle güle kullanın ^.^
    Lakin koleksyon diye bir kelime yoktur. Hepsinde böyle yazdığınız için doğrusunu böyle bildiğinizi düşündüm. Kendisi 'koleksiyon'dur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Hızlı hızlı yazıp kontrol etmedim.Düzelttim :)

      Sil
  2. Allık harikaymış, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Allık güzelmiş, güle güle kullanman dileğiyle, sevgiler.
    http://thelifebyhulik.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil