Powered By Blogger

29 Ocak 2013 Salı

Bitenler-8 Aralık-Ocak


2 ayda toplam 35 ürün bitirmişim.Bitenler her zamanki gibi çoğunlukla cilt bakımı ve cilt temizleme ürünleri.Makyaj malzemesi olarak.1 adet pure beauty bb krem var.Bir kaç tanede eski makyaj malzemesini atıyorum.Hepsini teker yazmayacağım.Bazılarının blogda yazısı var.Merak ettikleriniz olursa ayrıca bilgi verebilirim.Yakından fotoğraflar aşağıda.




Bir sürü makyaj temizleme pamuğu.Bunları deli gibi kullanıyorum.Son Gratis indiriminde stokladım.



Flormar oje kurutucuyu sevmedim.Kapağı hemen kırıldı.Bir daha almam.



Meşhur Bioderma Sensibio solüsyon.Göz makyajımı bununla çıkarıyorum.İkinci şişe de bitmek üzere.Tekrar alınıcak.Parmex aseton sıradan bir aseton.The Body Shop Banana şampuan kokusu şahane ama saçı iyi temizlemiyor gibi geldi.Bir daha almam.


Yüz temizleme ürünleri en çok tükettiklerimden.Elimde bir sürü yedek var.


Acnecinamide makyaj temizleme sütünü seviyorum.Bu biten ikinci.Elimdeki ürünler bitince tekrar alabilirim.Diadermine peelingi seviyorum.Elimdekiler bitince yine alabilirim.Benri'nin hindistancevizli el kremini hiç sevmedim.Avon top allık hiç sevmedim çok zaman önce alınmıştı çöpe gidiyor.


Watsons Green Tea peelingi sevmedim.Zor bitirdim.Seba Med göz kremi uzun zamandır benimleydi az bişey kalmış sanırım çöp olmuş.

9 yorum:

  1. ufff canım ne kadar çok ürün bitirmişsin:))

    YanıtlaSil
  2. 35 ürün mü? Bravoooo...

    Flormar oje kurutucu konusunda sana katılıyorum,ben de hiç sevmedim. Sana Kalyon oje kurutucuyu tavsiye ederim, memnun kalacağını düşünüyorum.

    Acnecinamide peeling kullanıyorum ben de, ondan da gayet memnunum.Bitince ikincisini de alabilirim.

    Bioderma Sensibio'yu denedim ama henüz karar veremedim. Belki bir şişe daha bitirmem gerekli karar vermem için.

    Yeni "bitenler" yazını bekliyorum.Darısı başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acnecinamide peelingi de kullandım ve çok beğendim.Genel olarak ürünleri güzel.Fiyatları birazcık pahalı ama indirimde yakalamak lazım.
      Flormar oje kurutucunun hiç bir faydasını görmedim.Klayonu denicem.Şu an elimde rossmann ın küçük bir oje kurutucusu var.Her oje sürdüğümde kullanmıyorum zaten.
      Bioderma Sensibio göz makyajını çok iyi çıkarmıyor fakat güvendiğim bir marka olduğu için gözüm için onu kullanıyorum.

      Sil
  3. bravo diyorum, ne kadar çok ürün bitmiş :) gelsin yeniler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) çok ürün bitiriyorum fakat çok ürün alıyorum.Hemen hemen hepsinin yedeği var.Evde koyucak yer bulamıyorum artık.Hatta aldığımı bile unutuyorum.Bazı alışverişlerimin postunu utancımdan yapmıyorum.Daha çok ürün bitirmem lazım :D

      Sil
  4. Gözlerim yuvalarından çıktı resmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D ev çöp olucaktı 1 ay daha biriktirseydim.

      Sil
  5. Ezgicim maaşallah iyi sabretmişsin bunları biriktirmek ve bitirmekle..ben kendime diyorum ev çöplük olucaktı diye..Allahtan benim salon var da işi kurtarıyor.. Evde tüketemediklerimi salonumda tüketiyorum..Sana kolaylıklar diliyorum.. Yeni yazılarını bekliyorum..Mailin için teşekkür ederim.. Öpüyorumm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilcim bitiyor ama ev hiç boşalmıyor.Benim şöyle 6 ay hiçbişey almamam lazım.Makyaj malzemeleri zaten hiç bitmiyor.

      Sil