Powered By Blogger

27 Haziran 2012 Çarşamba

SEPHORA İNDİRİMİNDEN ALDIKLARIM



Benim Sephora alışverişim biraz zahmetli oldu.Önce Capitol Sephora'ya gittim.Benim için tam bir hayal kırıklığı idi.Çünkü küçük bir indirim standı vardı ve sadece Sephora marka bir kaç ürün dışında hiç birşey yoktu.Oradan elim boş döndüm.Dün akşam Palladium Sephora'ya gittim.Orda da çok fazla ürün yoktu.Sanırım ben geç kaldım.Son anda Too Faced'in bu super setini gördüm.Kendisinin adı Beautiful Dreamer.Bundan da benim aldığımdan başka 1 tane kalmıştı.White Karta 3 ürüne ekstra %10 indirimden faydalanmak için 1 oje ve çantada taşımak için 10ml'lik küçük parfümü aldım.

Gelelim güzel fotoğraflara....




Güzel çantamızın içinde 1 adet far bazı,4'lü far,1 adet tam bot maskara,1 adet yarısı bronzer/allık ve 1 adet tam boy dudak parlatıcısı.



Allık Who is your puppy bronzerın rengi ise Sun Bunny



Bu güzel dörlü far paletinde birbirinden güzel doğal kahverengi tonlarda 4 fart var.İsimleri Teddy Bear,Blonde ambition,Totally Tosted ve Satin Sheets.Tedy Bear mat diğerleri hafif aşıltılı.


Too Faced far bazı çok beğeniliyor.5gr lık bu küçük bir süre idare eder beni.


Tam boy Lash Gasm maskara.Henüz açmadım.


Tam boy Pink Swan dudak parlatıcısı.Bunu da açıp denemedim.


Bunu kasanın yanından denemeden aldım.Çok ağır kokuyormuş.


Ojenin rengini beğendim.Fotoğraflarda belli olmuyor ama küçük pırıltılı gri/mavi renkte.77 numara.

Benim aldıklarım bu kadar.Setin fiyatı 60TL idi.Oje 3TL pargüm ise sanırım 5,75TL idi.Ben ekstra indirim ile 62TL verdim hepsine.Siz neler aldınız?







6 yorum:

  1. Set çok güzelmiş ve çok kullanışlı ürünler var içinde, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. her sephora'da farklı markaların indirime girmesi saçma olmuş bence. ben de bugün marmara forum'a baktım sephora'nın kendi ürünleri dışında sadece cargo indirimdeydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok saçma bir indirim olmuş.Ben hiç beğenmedim.Bunu bulup aldığım için çok mutluyum :D

      Sil
    2. bugün de özellikle yolumu capacity sephora'ya düşürdüm. önce her sephora'da aynı ürünlerin indirimde olduğunu iddia ettiler. ben istinye sephora ve marmara sephorada hangi markaların indirimde olduğunu sayınca "onların stokları farklı olabilir" diye geçiştirdiler. hiç hoşuma gitmedi.

      Sil
    3. Facebook sayfalarında benefit,too faced falan yazıyor.Capitol'de sadece Benefit'in tek bir renk rujunu gördüm.Bir de %80'e varan indirim demiş kıytırık toka falan saçma sapan şeylere %80 indirim yapmış heralde.Sephora marka ürünlerde de çok az şey indirime girmiş.

      Sil