Powered By Blogger

14 Eylül 2014 Pazar

Sephora Alışverişim

Herkese Sephora'dan %20 indirim kartı geldi bana neden gelmedi.Sephora'ya gittiğimde black kartım olduğunu söyledim ve sistemden baktıklarında %20 indirimim olduğunu söyledir.Posta veya mail ile size de gelmediyse mağazada sormanızı tavsiye ederim.
Uzun zamandır Sphora'dan alışveriş yapmıyordum.Birşeyler almak istedim.


Make Up Forever ın aqua cream krem farlarından 5 numarayı aldım.Hemen kullanmaya başlamam belki diye rengini gösteremiyorum fakat netten bakabilirsiniz.Birde Sephora'nın 02 numaraları silver delight krem farını aldım.Silver diyor ama aslında tam gümüş rengi değil.Bu tonlarda pek farım yok.


Sephora makyaj fırçaları yenilenmiş.Gerçekten çok güzel fırçalar var.Elimde çok fazla karıştırma fırçası olmadığı için iyi karıştırma fırçaları pahalı olduğu için 73 numaralı karıştırma fırçasını aldım.


Bende bulunan bobbi brown ve inglot fırçaya benziyor.İyi olacağını düşünüyorum.


Bir sürü göz kalemim var fakat nude tonlardaki ışıltılı girl talk rengini görünce çok beğendim.Ayrıca Sephora göz kalemleri gerçekten çok başarılı.


Aslında daha az simli olsaymış daha iyi olurmuş.Ben bunu alt kirpik dibine ve göz pınarında kullanırım diye düşündüm.



Ayak parmağımdaki ojeleri çıkarmak bana çok zor geliyor.Sephora'nın ayak parmağı oje çıkarıcısını duyunca merak etmiştim.İndirimi fırsat bilip aldım.Fiyatı pahalı fakar içerisine aseton ekleyerek uzun süre kullanırım diye düşündüm.El tırnağı için olan oje çıkarıcı yı75TL alışveriş yapana 10TL'ye veriyorlar.Onun için onu da aldım.Geçekten çok pratik oluyor.


Daha önce kullanıp çok memnun kaldığım pore clarifying maskelerden 2 tane aldım.Toplamda 4 kere kullanılıyor.Maske dediğine bakmayın peeling gibi birşey ve cildi yumuşacık yapıyor.


Kampanyalı olan cilt temizleme setinden aldım.Bu set zaten indirimde olduğu için ekstra indirim yapmadılar.Ürünler küçük ama fiyatı gayet uygun.Bu seti alabilmeniz içiniz başka alışveriş yamanıza gerek.Sadece bunu alabilirsiniz.


İçerisinde 50ml göz makyaj temizleyicisi,yüz ve göz makyaj temizleme dütü ve 50ml rahatlatıcı tonik bulunuyor.Bu set çok rahat 1 ay kullanılır.Toniği çok merak ettim.Alkolsuz bir tonik arayışındayım.Memnun kalırsam daha sonra alabilirim.


Batiste çılgınlığına ben de kapıldım ve sonunda büyük boy tropical kuru şampuanı aldım.Bakalım nasılmış.


Make Up Forever ın mist&fix makyaj sabitleyicisini merak ediyordum.Bir kaç kere almak istediğimde kalmamıştı.Görünce denemek istedim.Bu 30ml'lik küçük boyu.Çantada taşımak için ideal.


Elinizde tester varsa verebilirmisiniz dedim ve bunları verdiler.Her alışverişimde unutuyordum.Bu sefer son anda istemek aklıma geldi :)


Aldıklarımı daha önce kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.Siz birşeyler almayı düşünüyormusunuz?

2 yorum:

  1. Merhaba

    Aldıklarını güle güle kullan. Ben çok kararsızım ne alacağım konusunda. Belki chanel allık alabilirim. Çok kararsızım!!

    YanıtlaSil