Powered By Blogger

4 Eylül 2014 Perşembe

Sensodyne True White ile Sağlıkla Gülümse

Diş hekimlerinin önerdiği diş macunu olan Sensodyne ile hem sağlıklı dişlere hem de içten bir gülüşe sahip olmak hiç de zor değil.

Sensodyne True White dişlerimizin gerçek beyazlığını yeniden kazandırmaya yardımcı oluyor. Diş minesini aşındırmadan, hassas diş yapısına zarar vermeden dişlerimizi güzelleştirmesi gerçekten harika! Aşındırıcı özelliği yüksek olan diş macunları ile dişlerimizi fırçalamak dişlerimizdeki hassas bölgelere zarar verebilir. Bu nedenle nasıl cilt bakımımıza özen gösteriyor; en sağlıklı cilt bakım ürünlerini kullanıyorsak, dişlerimiz için de hassas seçimler yapmamız o denli önemli. Sensodyne True White'ın birçok günlük beyazlatıcı diş macununa göre 10 kat daha az aşındırıcı olma özelliği tercih edilmesi için iyi bir etken.

Eğer hassas bir diş yapısına sahipseniz, Sensodyne True White ile dişlerinizde rahatlamaya kavuşmak mümkün. Diş yüzeyindeki lekelerin çıkarılması ile yenilerinin oluşmasının engellenmesine de yardımcı olması ve bence özellikle asitli yiyeceklerin neden olduğu istenmeyen görüntüleri yok etmesi önemli.

Sensodyne True White aynı zamanda nefesimizi rahatlatıp; çürüklerle savaşıyor ve diş eti sağlığımızı korumaya yardımcı oluyor. Sağlıklı bir gülüş için ihtiyacımız olan her şey Sensodyne ile bizimle!

Sensodyne True White’ın gerçek beyazlığını #halfie’nizi çekerek #gerçekgülüş hashtagi ile Twitter’da paylaşabilirsiniz.

Sağlıklı gülüşler!

İçerik: www.seraptan.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder