Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

Mac Paint Pot Koleksyonum

Evet koleksyon yapmışım.Elimde 6 adet paint pot var.Paint potlerın renklerine ve yapılarına bayılıyorum.Bilmeyenler için paint potlar krem yapıda,çok kalıcı farlar.Kalıcılıkları nedeni ile baz olarak da kullanılıyorlar.
Aslında krem far delisi değilim.İlk paint potum hatta Mac'ten aldığım ilk ürün painterly paint pottu.


Küçük cam kavanoz olan ambalajları gayet güzel.Bu ürünlerde dikkat edilecek şey kurumaması ile kapaklarını sıkıca kapatmak.Ben iki tanesini düşürdüm ve kapakları yandan kırıldı malesef.Onun için buzdolabı torbasında saklıyorum.


İlk olarak en sevdiklerimden let me pop.İçinde altın ışıltıları bulunan tam bir yaz rengi.




İlk göz ağrım painterly en çok satılan rengi.Mat bir ten rengi.Bu rengi bir çok kişi baz olarak kullanıyor.Ben de kullandım ve baz olarak da gayet başarılı.

Bu renk bence pembelik içeriyor.Tam bir ten rengi olduğu söylenemez.Yinede göz kapaklarında rengi eşitlemek için kullanılabilir.


Painterlyden memnun kalınca bir tanede ışıltılı olsun diye bare studyi aldım.bu da en çok tercih eilen renklerden fakat ben çok sevemedim.Çünkü homojen olarak dağılmıyor.Belkide ben beceremiyorum.


Işıltılı bir şampanya rengi olarak anlatabilirim.


Perky kışın en son aldığım renk.Mat bir pembe.Hiç aklımda yokken mağazada görüp beğendim.Çok az kullandım.Aslında tam yaz rengi.


Swatchta daha önce sürdüğüm rengin ışıltıları kalmış sanırım.Aslında tam mat.


Rubenesque da yine mağazada görüp ilk görüşte aşk yaşadıklarımdan.


Altın ışıltılı açık barkır rengi(ne güzel anlattım) diyesim geliyor.


Son olarak yabancı bir vloggerda görüp koşa koşa gidip aldığım indianwood.Bendeki en koyu renk oluyor kendisi.


Acayip pigmentli.Tek dokunuşta rengini veriyor.


 Daha fazla paint pot almasam iyi olacak ama aklımda bir kaç renk daha var.Sizin tavsiye edeceğiniz renkleri de merak ediyoum.




6 yorum:

  1. renklerin hepsini sevdim ben. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. İndianwood'un rengi çok güzelmiş bir de olan renklerden perky, stormy pink ve groundwork var bakalım hangisi ne zaman alacağım ama bu paint potlara bayılıyorum keşke tüm renkleri benim olsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım hepsini almak isterim.Benim aklımda Camel coat ve soft ochre var.

      Sil
  3. yazılarını severek takip ediyorum cok acıklayıc ıve bol resimli olmasına bayılıyorum :) kendı bloguma da beklerim makyajformulleri - ecem yazıcı :)

    YanıtlaSil