Powered By Blogger

15 Ağustos 2014 Cuma

Güneş Cildimize Ne Yapıyor?

Çoğumuz güneşin ne kadar zararlı olduğunu biliyoruz ve mümkün olduğunca korunmaya çalışıyoruz.Özllikle bilmeyenler ve umursamayanlar izlesin lütfen.
Yaz-kış farketmez gündüz dışarı çıkarken en azından yüzünüze iyi bir güneş koruyucu sürün.Anti-aging kremlere ihtiyacınız yok.Olanı düzeltmek engellemekten daha zor.


4 yorum:

  1. Bu cok guzel ve faydalı olmus. Ne yazik ki bir cok kişi güneş kremini sadece yazın tatilde kullanılacak ve bronzlasmaya yardımcı olacak bir urun olarak goruyor. Güneş sadece lekelere ,erken yaslanmaya degil cok daha kotusu cilt kanserine davet cıkarıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cnm malesef çok bilinçsiziz.Bronzlaşmayı birşey zannediyoruz.

      Sil
  2. Ben buna benzer bir şey izlemiştim ama gerçekten güzelmiş. Güneş kremi kullanılmasının cilt kanserini engellemediğini hatta artırdığını söyleyen muhalifler de var ama ben kullanmayı tercih ediyorum. 10 aydır her gün 50 koruma faktörlü krem sürüyorum ve şimdiden farkı kendi gözlerimle gördüm. Bence onlarca maskeden, serumdan önce herkes bir güneş kremine başlamalı.

    YanıtlaSil
  3. Ben de 2 yıldır kullaanıyorum.Beyaz tenliyim ve güneş kremi kullanmaya başladıktan sonra cilt rengimin daha da açıldığını farkettim.2 yazdır bronzlaşmıyorum.Özellikle yüzümü çok iyi koruyorum.Herkezin cilt tipine uygun iyi bir güneş kremi kullanması lazım.Cilt için en önemli şeyler iyi temizlemek ve güneşten korumak.

    YanıtlaSil