Powered By Blogger

21 Haziran 2014 Cumartesi

Sephora İndirimi ve Aldıklarım

Sephora'nın indirime girdiğini girdiğini bu sabah öğrendim.Gidip gitmemek konusunda kararsız kadım ve iş çıkışı kendime engel olamayı Palladium Sephora'ya gittim.Hiç birşey almam veya ufak tefek birşeyler alırım diye düşünüyordum.Fakat Too Faced ürünlerinin hepsinde ciddi indirimler olduğunu gördüm ve bir daha bulamayacağım için sonuç bu oldu.Hatta daha fazla ürün seçmiştim ama bir kısmını geri bıraktım.Eve gelir gelmez hemen sizinle paylaşmak istedim.Almak istediğiniz birşeyler varsa fikir olur.
İndirim genellikle Sephora markalı ürünlerdeydi.Her zamanki gibi farlar,göz kalemleri,pudra ve fondötenler var.Sephora ve yess to markalı cilt bakım ürünleri ve front cover makyaj setlerinde de %50 indirim var.


Sweetheart Beads aydınlatıcı kalp şeklindeki toplar ve amazing face pudra fondöteni aldım.Tanesi 29,95TL.


Topların rengi fotoğrafta biraz koyu çıkmış.Bunu alıp almamak konusunda çok karasız kaldım aslında.Çünkü pigmentasyonunun iyi olmadığını biliyorum.Ayrıca bu tarz ürünler kullanışlı olmuyor.Ama görüntüye dayanamadım.


The return of sexy far paleti 49,95TL.


Fotoğrafta renkler tam belli olmuyor fakat hepsi simli/ışıltılı.İçinde bir adet tam boy siyah göz kalemi ve mini boy far bazı var.Her ikisini de faha önce kullandım ve çok güzel olduklarını biliyorum.


Kutusu gerçekten çok şık.


Tinted beauty balm SPF 20 29,95TL.En açık renk olan vanilla glow u aldım.İhtiyacım yoktu tabiki ama bu fiyata görünce ve yazın kullanırım diye aldım.
45ml gayet büyük bir ürün.


Kapatıı,kabuki fırça ve shadow insurance candle light.Her biri 29,95TL.


Fırçanın adına bayıldım teddy bear hair :) Kılları yumuşacık.Kapaklı olması çok güzel.Kapaklı fırça istiyordum zaten.


 Geçen indirimde herkesin aldığı devasa sıkılaştırıcı krem 40TL.Artık devamlı bu tarz kremleri kullanmayı düşünüyorum.Onun için iyi oldu.Çift fazla göz makyaj temizleyici belli bir tutarda alışveriş yapanlara 7TL'ye geliyordu.Daha önce denemediğim için almak istedim.


Ben bu akşam dışarı çıkacağım ve göz makyajımı bu paletlet ile yapmayı düşünüyorum.
İndirimden aldıklarınızı merakla bekliyorum.

11 yorum:

  1. Malesef Beylikdüzü'ndeyim ve Capacity, İstinye Park vb. Too Faced olan mağazalara uzaktayım zaten ben gidene kadar ürün falan kalmaz.:(
    Tek istediğim biten Too Faced far bazımın yerine yenisi almaktı ama hiçbir mağazada yok indirimsiz bile almaktı amacım ama yok bulamadım.:(
    Aldıklarını güzel günlerde kullan ve Too Faced'ta artık İnglot gibi yabancı bloglarda baktıkça iç geçireceğimiz markalar arasına hoşgeldi.:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Giden markanın yerine yenisi gelmiyor.Sephora Türkiye açıldığından beri bir sürü markayı bıraktılar.Bari urban decay falan getirsinler.

      Sil
    2. bi de marmara park şubesine bakabilirsin

      Sil
  2. Guzel gunlerde kullan canim. Ben de Too Faced'e uzak olanlardanim . En yakinimda Maltepe Park var . Orada da Too Faced yok. Far bazi bende almak istiyorum ama ben gidene kadar palladium'da da kalmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir çok mağazadan too faced i kaldırmışlardı zaten.Böyle olacağı belliydi.Sanırım pek birşey kalmamıştır.Ben Palladium'a çok yakın olduğum için şanslıydım.

      Sil
  3. güle güle kullan canım too faced e benimde bakmam gerekiyor:)

    YanıtlaSil
  4. Capacity'deki Too Faced standı zaten uzun zamandır boştu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir çok mağazada birşey kalmamıştı.Yeni çıkan ürünlerini de getirmiyorlardı.

      Sil
  5. Hepsi o kadar güzel görünüyor ki! Güzel günlerde kullan.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil