Powered By Blogger

2 Haziran 2014 Pazartesi

Nisan-Mayıs Bitenler

Uzun zamandır bitenler yazısı yazmıyordum.Bundan önceki 3 ay biriktirdim ama o kadar kalabalıktıki yazmaya üşenip hepsini çöpe attım.Bu gördükleriniz Nisan ve Mayıs ayında bitenler.


2 şampuan,bir saç kremi bir de saç serumu.Hepsi güzeldi.Özellikle Bioderma'ya bayıldım.Bir ara saçımda kepek oldu.Gerçekten işe yaradı.


  •  
  • Palmolive ve Nivea'dan daha önce kullanıp bitirmiştim.Nivea duşta vücut kremi benim gibi tembeller için pratik bir ürün fakat hemen bitiyor.Ayrıca ambalajı çok kullanışsız.Plastiği çok sert olduğu için sıkılmıyor.Eminim içinde bir sürü ürün kalmıştır.Marrakesh argan oil testerını Sephora'dan vermişlerdi.Ba-yıl-dım.Herşeyden önce kokusu muhteşem.Sırf kokusu için alınır.Bu marknının vücut spreyini gördüm.Onun kokusu bununla aynı ise kesin alacağım.Bilen varsa söylesin lütfen.



Bath&Body Works trible nemlendiriciden 2-3 tane bitirdim.Çok seviyorum.İndirimde stoklayacağım.Fresh Picked çilekli el ve vücut kremi de şahane.Tekrar alınacak.


Benri pamuklar mecburen bitti.


Yüz temizle ürünlerinden Nivea'nın yazısı burada.L'oreal makyaj temizle yağı fena deği.Tekrar alınabilir.L'oreal pure zone temizleyici fena değildi.


Diadermine high tolerance makyaj temizle jeli yazısı burada.Bu ikinci biten.Inglot makyaj temizleyici başarılı.Elimde bir tane daha var.Bu da yağ şeklinde bir temizleyici.H20 nemlendirici fena değildi ama tekrar almam.


Yves Rocher kayısılı peeling çok güzel.Bu 2.biten.Tekrar alınacak.Yes to göz altı roll on başlığı bozuktu.Neredeyse hiç kullanamadım.Bozulmuştur diye attım.


Eşim ve ben Dove deodorantlara taktık.Elimde 1-2 tane daha var.Gayet güzeller.Yves Rocher tekrar alınmayacak.Reclon Charlie Blue parfümü meraktan almış.Fena değildi.Kışın kullanıp bitirdim.


Son olarak renkli kozmwtiklerden L'oreal ture match çok güzel.Elimdekiler biterse tekrar alacağım.Fred Farrugia ürünler bozuldu ve çöpe gitti.Essence fix@matte toz pudra çok güzel.Sıkıştırılmış olanı aldım.Essence çift taraflı göz kalemi hiç güzel değildi.Açarken hep kırıldı.Kalanı çöpe gitti.Too Faced dhadow insurance baz gayet güzel.Bu setten çıkan mini boy.Elimde 1-2 tane daha mini boy var.Rimmel London maskara yazısı burada.Ben beğendim.Bir tane de Pastel oje yarıdan sonra çöpe gitti.


6 yorum:

  1. Okurken içim açıldı, ferahlamışsındır baya ^^ Yenileri merakla bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala dolu dolaplar :) Ama kullanıyorum ve bitiriyorum.

      Sil
  2. ayy bu kadar ürün bitirenleri görünce nasıl imreniyorum anlatamam darısı aşıma inşallah:D
    http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Oooo ne kadar cok sey bitmiş. Atınca rahatlıyor insan :)

    YanıtlaSil