Powered By Blogger

10 Haziran 2014 Salı

Benefit Hello Flawless Oxygen Wow (SPF25) Fondöten

Bir Sephora indiriminden kaptığım Benefit Hello Flawless fondöteni 3-4 haftadır kullanıyorum ve yorumlarımı bildirmek istedim.


Fondöten plastik pompalı ambalaja sahip.Benim tercihim her zaman cam ambalajdır.Ben çantamda fondöten taşımadığım için ambalajın ağırlığı benim için sorun değil.Bunun gibi pahalı bir fondöteninin cam ambalajda olmasını beklerdim.Pompalı fondötenleri hepimiz seviyoruz.Gerçekten hijyenik ve içerisinde ne kadar kaldığını çok rahat görüyoruz.


Benim rengim en açık renk olan ivory fakat bana biraz koyu geliyor.Ne biçim ivory yapıyorlar anlamıyorum.


Bu föndötenin özelliği parlak bitişli olması.Bu sebepten kuru ve normal ciltleri uygun.Ben yağlı/karma ciltili olarak severek kullanıyorum :) Yapısı çok likit değil,krem kıvamında da değil.Kolay dağılıyor ve kolay yediriliyor.Ben Real Techniques multi task brush ile uygulamayı seviyorum.Bu arada multi task brush kesinlikle exper face brush tan daha güzel uygulama sağlıyor.Pudra ile sabitliyorum.Gün içinde T bölgemde parlama yapıyor fakat çok sorun etmiyorum.Kapatıcılığı azdan ortaya doğru.Günlük kullanım için ideal olduğunu düşünüyorum.Yoğun kapatıcılık arıyorsanız size göre değil.
Elimin üstünde gördüğünüz gibi gayte parlak bitişli.Cilde canlılık veriyor.Bir güzel yanı da SPF 25 içermesi.Yaz günleri için ideal.


Özellikle normal veya kuru ciltliylesiniz kesinlikle tavsiye ederim.Ben %50 indirimli almıştım.Şu an son gelen zamlar ile 120TL civarında olduğunu tahmin ediyorum.Yine güzel bir indirim yakalarsam tekrar alabilirim.Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Gerçekten adını Ivory, Porcelain falan koyup kopkoyu renkli fondoten yapmalarına sinir oluyorum markaların. Denemiştim ama çok ıslak, az kapatıcı ve koyu geldi hiç açmadı beni almadım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de en açık renkler bile koyu.. Üstelik high-end markalar yapıyor bunu, ne kötü

      Sil
    2. Benim en açık renk diye aldığım fondötenlerin çoğu bana koyu geliyor.Beyaz tenlilere renk çok büyük sıkıntı.Mac'ten başka seçenek kalmıyor gibi.

      Sil
  2. Bunu bende almistim online siparis verip, ama rengi tutturamayip geri satmistim, bitisi ve yapisi ama cok hosuma gitmisti dedigin gibi parlaklik vermisti cilde. Ve bu fondötenden sonra denemeden internet üzeri sadece resimlere bakarak fondöten ismarlamamaya karar almistim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazada deneyerek aldıklarımız bile uymayabiliyor.Benim en büyük sorunum cilt rengime uygun fondöten bulamamak :(

      Sil