Powered By Blogger

7 Ocak 2013 Pazartesi

The Balm Shady Lady Far Paletleri



The Balm'ın şahane far paletlerinden Shady Lady'lerin 2 tanesi var elimde.İlk çıkan ve Vol.2.Ben ilk önce Vol 2'yi almıştım.Geçen %50 indirimde ilk çıkanı da alıverdim.3'yü de güzel bir indirimde indirimde alabilirim.





İlk önce Vol.2'yi almama rağmen ilk çıkan paleti daha çok beğendim ve aldığım günden beri severek kullanıyorum.Bundaki renkleri daha doğal daha bana göre.En sevdiğim renkler shameless shana,luscious lani ve jet-settin jennifer.






Bunlarda Vol.2'den manzaralar.Her iki palette de ilk far aynı simli kahverengi.Ben bu tarz koyu farları pek kullanmıyorum.Beyaz far da sevmiyorum fakat The Balm saolsun bir sürü beyaz farım oldu.Vol 2'de de bayıldığım renkler var.Bakınız insane jane,just this once jamie ve devilish danielle.

Her iki palaette de far kaliteleri şahane.Swatchlarda baz kullanmadım.Renkler çok pigmentli ve çok kalıcılar.Ben sabah yaptığım makyajla akşama hattaya geceye kadar gezdiğim için kalıcılık benim için çok önemli.Ben bu farları Inglot'un farlarından daha çok seviyorumve kesinlikle çok daha kalıcılar.Kesinlikle tozutmuyorlar.

8 yorum:

  1. Simli olmaları beni biraz korkuttu, mat farları daha çok seviyorum. Ama kalıcı olmaları önemli bir özellik.
    Güzel günlerde kullan! Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En baştaki kahverengi hariç diğerleri simli değil ışıltılı.Çok güzel duruyorlar.Ben moru bile kullanıyorum normalde iddalı renkler kullanmama rağmen.

      Sil
  2. Vol.2 bende de mevcut ama hiç dokunmadım. Vol.3'ü kullanıyorum bu ara hep.. Ama ilk paletin renkleri şahaneymiş. Güle güle kullan Beggummy'cim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Bana da 3'ün renkleri kullanamazmışım gibi geldi.Bana göre en iddalı renkler barındırın vol 3 ama onu da alabilirim.İlkini kesinlikle tavsiye ederim.

      Sil
  3. vol2 bende de var. severek kullanıyorum. ara ara 1 ve 3'ü de alasım geliyor ama tutuyorum kendimi. :)

    YanıtlaSil
  4. vol1in renkleri daha hoşuma gitti benim

    YanıtlaSil