Powered By Blogger

7 Ocak 2013 Pazartesi

Inglot AMC Face and Body Iluminator Vücut ve Yüz Aydınlatıcı


 Bu aydınlatıcıyı 3-4 ay önce Limango kampanyasından almıştım.Bir kenara atıp unutttuklarımdan kendisi.Bir kaç haftadır kullanıyorum..Kendisi pompalı cam bir ambalajda likip aydınlatıcı oluyor.Vücut ve yüz aydınlatıcısı olarak geçiyor fakat ben vücut için aydınlatıcı falan kullanmıyorum.


Bu serinin bir sürü renk seçeneği var.Benimki 63 numaralı olan pembemsi bir renk.



 Fotoğraflarda krem rengi gibi çıkmış fakat dediğim gibi pembemsi bir renk aslında.Aşağıdaki dağıtılmış fotoğrafta duruşunu daha iyi belli olmuş.Simli bir ürün değil.Kendinden ışıltılı.Doğal bir canlılık veriyor.


Ben likit aydınlatıcı ve allık kullanmaya yeni başladım.Uygulaması benim için biraz zor ama kullanıya başladım.Kalıcılığı muhteşem değil ama idare eder.Duruşunu,hafif pembelik vermesini seviyorum.Daha koyu renkleri allık olarak da kullanılır.

2 yorum:

  1. ben pek severim likit aydınlatıcıları toz olanlara alışamadım illa ki fix+ sıkma zorudaymışım gibi hissediyorum üstüne, likitler sanki daha iyi bütünleşiyor. Blogunu çok beğendim takipteyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet likitler daha iyi bütünleşiyor ve daha doğal duruyor.Fakat benim cildim yağlı olduğu için toz olanlar benim için daha uygun sanırım.Gerçi ekstra bir yağlanma yapmıyor.Teşekkür ederim ben de takipteyim :D

      Sil