Powered By Blogger

25 Kasım 2012 Pazar

ALIŞVERİŞ-Rossmann,Gratis,MAC,The Body Shop


Dün Üsküdar'a yolum düşünce Rossmann'a gittim.Yukarıda gördüklerinizi aldım.Bir kısmı ihtiyaç çoğu gereksiz alışveriş.


Bunlar bloglarda gördüğüm sevilen ürünler.Denemek için aldım.El peelingi,ohe kurutucu ve el kremi.


Base coat almak istiyordum.Kullandığım bitmek üzere.Görünce aldım.Bu ojenin de rengine bayıldım.Fotoğrafta tam gözükmüyor.İçinde altın ışıltıları var.


Bu fırçaların fiyatları çok uygundu.Gayet güzel gözüktüler.En baştaki pudra fırçası Rivel de Loop Ypung'ın.Diğer ikisi For Your Beauty marka.Bunları da alıverdim.Kırmızı dudak kalemi Rivel de Loop'un 03 numaralı rengi.Asansörlü bir kalem. Oje kusurlarını düzeltmek için kullanılan bu ürünü de aldım.Buket çok beğeniyor denemek istedim.



Makyaj pamuğu ve pamuklu çubuk ihtiyaçtan alındı.


Bu jel eyeliner çok beğeniliyor.Rivel de Loop Young marka.Denemek istedim.01 carbon rengi.Henüz açmadım.


Max Factor ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı.Arkadaşımla birer tane mascara aldık.False Lash Effect water proof olanı tercih ettim.




Geçen haftalarda Mac'in meşhur Lightscapade aydınlatıcısını almıştım.Uzun zamandır istiyordum.Bunun hakkında fazla söze gerek yok.Kullanıyorum.Çok güzel doğal bir aydınlık veriyor.Memnunum.


Bunlarda TBS'un kampanyasından alınanlar.TBS'dan baya ürün stokladım.Yeni yıl koleksyonundaki ürünlerde 1 alana 1 bedeva kampanyası vardı.Ben ginger sparke serisine bayılmıştım zaten.Zencefilli bu serinin kokusu şahane.Herkes beğenmez sanırım ama ben bayıldım.Vücut peelingi,lip balm ve el kremini aldım.Vücut peelingine ihtiyacım vardı.Bir tane de Vanilla Bliss serisinin peelingini aldımBu serinin kokusu da çok güzel.Vanilya severlere tavsiye edilir..Karlı bir alışverişli oldu.




2 gündür Gratis'te Essence Twilisgt koleksyonunun peşinde koşuyorum.Malesef gittiğim hiç bir mağazaya henüz gelmemişti.Aydınlatıcı pudrasını ve allığını bulursam kesin alıcam.Diğer ürünlere de bakıcam.Yukarıdaki gördüğünüz farların tanesi 2,75 TL.Ben 3 tane aldım.Çok Minicik çok şirinler.Makyaj çantamda taşıyabilirim.Birini bugün denedim.Çok uzun süre makyajlı durmadığım için kalıcılığını bilemiyorum fakat renklerini gayet güzel veriyorlar.Aldığım renklere de bayıldım.Bu fiyata alınabilir farlar.

Son zamanlarda aldıklarım bunlar.Anadolu yakasında bir Gratis'te Essence koleksyonunu gören duyan varsa bilgi verirse sevinirim.

8 yorum:

  1. Bu farlar hangi marka ve nereden aldın canım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis'ten aldım cnm.Ortada sepete koymuşlardı.Daha büyükleri de vardı.Markasını hatırlamıyorum ambalajlarını attım.

      Sil
  2. güle güle kullan, zencefil kokulu şeyleri ben de severim, tbs'a yolum düşerse bakayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Zencefil kokusu seviyorsan kesinlikle bakmalısın.Bunlar sınırlı üretim sanırım.

      Sil
  3. güle güle kullan güzel ürünler almışsın.. farları merak etmiştim keşke markasına baksaymışsın :( gittiğimde bi sorayım belki burdaki gratisde de vardır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farlar city color diye bilinmedik bir marka.2 gündür kullanıyorum bu fiyata gayet iyi.Bulabilirsen almalısın.

      Sil
  4. Güle güle kullan. Ben de bir ara Max Factor False Lash Effect Mascara kullanmıştım. Çok da memnundum. Görünce yeniden aklıma düştü şimdi =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gratis indiriminde alabilirsin :D

      Sil