Powered By Blogger

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Cala Aloe Vera Makyaj Temizleme Mendili



Ben makyaj temizleme mendili kullanmıyorum.Bunu tatile giderken almıştım.Tatilde kolaylık olur diye düşündüm.Daha önce bir kaç markanın makyaj temizleme mendilini kullanmıştım.Ben yüzümü yıkamadan temizlendiğini düşünmüyorum.Bu ürün ile önce makyajımı siliyorum sonra yüz temizleme jeli ile yıkıyorum.Kendisini gayet beğendim.Bir kere yüz yıkama şansım olmadığı için sadece bununla idare ettim.Hiç bir sorun yaşamadım(benim cildim yağlı olduğu için bu tür ürünleri kullandıktan sonra yağlanma yapabiliyor).Göz makyajını da temizliyor.2 tanesi göz ve yüz yüz makyajını temizlemek için yeterli oluyor.



Bunun dışında Cala'nın 2-3 tane daha makyaj temizleme mendili çeşiti vardı.Ben aloe veralı olanı tercih ettim.Paket içinde 30 tane mendil bulunuyor.Ben neredeyse yarıladım mendillerde kuruluk olmadı.Gratis mağazalarında satılıyor.Makyaj temizleme mendili kullanmayı sevenlere tavsiye ederim.Fiyatı 4TL civarında.

1 yorum:

  1. Merhaba verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende kullandığım makyaj temizleme mendili ile ilgili bilgiler vermek istiyorum. Ben makyajımı Fresh'n Soft Makyaj temizleme mendili ile temizliyorum. Cilt tipine uygun çeşitleri de var. Bu mendiller cildime yumaşaklık ve ferahlık veriyor. Aynı zamanda kırışıklık giderici etkiye de sahip.

    YanıtlaSil