Powered By Blogger

1 Ekim 2014 Çarşamba

Bayram İndirimlerinden Aldıklarım (Gratis ve Watsons)

Bu bayram indiriminde benim için can alıcı nokta The Balm'ın yeni çıkan ürünleri oldu.Onun dışında fazla renkli kozmetik almadım.Her zaman olduğu gibi alışverişimin çoğunluğu Gratis'ten.
İlk olarak gördüğünüz çoğunluğu ihtiyaç olan alışverişi yaptım.Nude Dude paleti tükenir bulamam diye kardeşime aldırdım.
Lens solüsyonu,dış fırçası,diş macunu,ıslak mendil,maske,deodorant hep ihtiyaçtan.


Gratis'e yei gelen Amie ve Good Things markalarından yüz temizleme jeli ve scrub aldım.Benim en çok tükettiğim ürünler.



 The Balm ın en kullanışlı fırçası olan çift taraflı far fırçasından bir tane daha almak istedim.Golden Rose'un çok beğenilen maxim eyes maskarasını denemek istedim.Pastel'in mat rujlarından denemesem olmazdı.The Balm some balm üçlü farını bir çok kişi arayıp bulamamış.Benim evimin yakınındaki Novada mağazasında yeni ürünlerin tamamı vardı ve stoklar doluydu.


Bu çok kullanışlı basic bir palet.Benim aldığım sıcak renklerden oluşuyor.Bir de soğuk renkli olanı var.İsimlerini bilmiyorum.İkisi de smoke balm diye geçiyor.


Renkler gerçekten çok kullanışlı.Her zamanki The Blm kalitesindeki şahane farlar.İndirimli 16 küsüre aldım.Bir de kardeşi Hawaii var.Bir dahaki indirimde onu da alabilirim.


Arkasında renklerin nereye uygulanacağını gösteriyor.



Pastel profeshion matte rujlardan pure love rengini seçtim.Bu rujların testerını hiç bir yerde göremedim.Düşündüğüm gibi günlük kullanılabilecek güzel bir pembe.İndirimli 10TL civarında fiyatı vardı.


Görür görmez bayıldığım Nude Dude ve California paletlere de %50 indirim ile sahip olmanın mutluluğunu yaşıyorum.


Nude Dude paleti görür görürmez bayıldım.Nude Tude palete de sahibim fakat bazı kişilerin aksine iki paletin birbiri ile ilgisi olmadığını düşünüyorum.Kesinlikle çok farklılar.Gerçek nude Nude Dude diyorum.Bana daha çok hitap eden renklerden oluşuyor.


Şimdilik favori renklerimden biri Fit.Fabulous mat gibi duruyor fakat ışıltılı.


Benim en az kullanacaklarım en koyular.


Yine görünce benim olmalı dediğim çantaya atmalık herkesin çok rahat kullabileceği California palet.Allık,aydınlatıcı,far ve kaş farı hepsi birarada.Küçük ve hafif.The Balm yine beni benden aldı.


Son olarak Watsons alışverişim.Bu da biraz ihtiyaç alışverişi oldu.Hiç bir zaman saç spreyi kullanmadım fakat bir tane alayım bulunsun istedim.Taft ürünlerinin beğenildiğini gördüm ve indirimsiz olarak 11TL civarı bir fiyata aldım.Aussie sıvı saç kremlerinden denemek istedim.%30 indirim ile aldım.Pantene 20TL alışveriş yapana 5 yada 6TL'ye geliyordu.

Rimmel London magnifeyes farlardan denemek istedim ve 003 taupe magnificence rengini seçtim.Güzel bir taupe rengi.Üç gündür kullanıyorum fakat pigmentasyonu ve kalıcılığı iyi değil.Diğer renkleri daha iyi olabilir.





Bayram tatili gelsin yeni ürünlerim ile rahat rahat makyaj yapiyim :)
Herkese iyi bayramlar.

4 yorum:

  1. Alışverişin en keyiflisi biraz ihtiyaç dışına çıkıp kendimizi şımartınca oluyor :) Smoke Balm tahminimden güzelmiş ama California 'yı ben çok sevdim o kadar ki sonraki indirimde Hawaii 'yi alma planları yapar oldum :))Perfect white yazan diş macunu galiba merak uyandırdı bende.O zaman bir an önce bayram gelsin de yeni aldıklarımızla güzel makyajlar yapalım.İyi bayramlar :))

    YanıtlaSil
  2. Harika bir alışveriş olmuş. Smoke Balm paletlere bayıldım. :)

    YanıtlaSil
  3. Amie markasini merak ediyorum. Henüz Gratis şubelerinde denk gelmedim. Gelirsem mutlaka alacağım. Aldıklarının hepsi çok hoş görünüyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil