Powered By Blogger

15 Eylül 2014 Pazartesi

Flormar Pin-Up Koleksyonundan Seçtiklerim

Flormar'ın yeni çıkardığı Pin-up koleksyonunu sevgili Buket'te görünce mağazalara bakmaya başladm ve Pazar günü buldum.Almak istediğim ürünleri zaten biliyordum.Bakalım neler almışım.
Kolesyonda hepimizin en çok ilgisini çeken tabiki ambalajlar oldu.Keşke karton kutuların içi de dışı kadar eğelenceli olsaydı.
Koleksyon ürünleri dışında bir tane dudak kalemi aldım.


Koleksyonda yerli markalarda olmayan ürünler olması çok güzel.Öncelikle uzun zamandır almak istediğim lip primera Flormar sayesinde kavuşmuş oldum.Dudak bazı her marka da bulunmuyor.Benim bildiğim Artdeco'da var.Onu bir gün alacaktım ama artık gerek kalmadı.
Invisible pores pore minimirzer benim gibi yağlı ciltlilerin en sevdiği ürünlerden.Benefit Porefessionale muadil olabilecek mi göreceğiz.
Son olarak bir tane de ruj aldım.Koleksyonda sarı,turuncu,siyah gibi çok değişik rujlar var ve çoğu mat yapıda.



Rujların ambalajları gerçekten çok şık.Benim tercihim mat yapıdaki tomato juice box rengi oldu ve kendisine bayıldım.Bu tonlarda kırmızı bir ruj istiyordum ve tam aradığım rengi hem de mat yapıda buldum.Teşekkürler Flormar.


Bugün işe giderken dudak bazı ile ruju kullandım.Rujun rengi gerçekten şahane.Mat olduğu için sürümü birazcık zor ama hiç sorun değil.Birşeyler içmeme rağmen öğle yemeğinde ağzımı silene kadar benimle kaldı.
Koleksyonda benim aldıklarım dışında krem allıklar,eye linerlar,renkli maskaralar var.Yüz bazının benim aldığım dışında iki çeşidi daha var.Rujlardan bir renk daha alacağım.

4 yorum:

  1. Pore minimizer bu serideki en merak ettiğim ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım ama henüz kullanmaya başlamadım.

      Sil
  2. bende sarı ve siyah ruju merak ettim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben öyle iddalı şeyler kullanamıyorum ama siyah merak uyandırıyor tabi :)

      Sil