Powered By Blogger

19 Eylül 2014 Cuma

Boyner Kozmetik Alışverişim (Clarins ve NYX)


Snırım 2 hafta önceydi Boyner'de belirli kozmetik ürünlerinde %40 indirim vardı.Benim haberim yoktu tesadüfen denk geldim ve beğendiğim bir kaç ürün aldım.


İndirimde NYX'in de belirli ürünleri vardı.Angel toz allığına bayıldım aldığımdan beri seve seve kullanıyorum.Bu allıkların küçük olması da çok güzel.Ayrıca ambalajı hafif olduğu için çantada taşımak için ideal.


Malesef fotoğrafta rengini bir türlü yakalayamadım.Ama aşağıdaki swatchta tam rengi belli oluyor.


Beyaz tenlililer günlük kullanıma uygun bir renk.Koyu tnlilerde kendini belli etmeyecektir.



Glam shadow stickleri merak ediyordum.Dazzling quartz rengini tercih ettim.Işıl ışıl yeşilimsi altınımsı bir renk.Bir kere kullandım.Baz ile gayet kalıcı.





Görünce hemen atladığım 'bu palet de mi indirimde?' diye gözlerimi büyüttüğüm Clarins'in nude renklerden oluşan paletini almasam olmazdı.Bu paleti yaz başı görmüştüm ve alsam mı diye düşünüp bir sürü nude farım olduğu için almamıştım.%40 indirimli görünce kaçırmak istemedim.Farların tanesi 10TL'den ucuza geldi.


Ambalajı çok can alıcı değil.Karton aynalı bir kutu.Kötü tarafı mıknatası olmaması.Lastikle kapanıyoru.Bence kullanışlı değil.Ama şu 10 rengin güzelliğine dayanamadım.


İlk 5 renk bu şekilde.1.ve 4.renk mat.


Diğer 5 rengin tamamı ışıltılı.Henüz bir kere kulandım bu paleti.Renk vermelerini tam deneyemedim ama kötü olmadığını söyleyebilirim.


Paletin içinde ahşap saplı,çift taraflı bir far fırçası var.Fırçanın iki uca da çok küçük.Pek beğendiğim söylenemez ama kullanılmayacak bir fırça değil.Gün gelir işe yarar :)


Siz bu indirimden birşeyler aldınız mı?İndirim olduğundan haberiniz varmıydı?

1 yorum:

  1. iyi günlerde kullan canım. Ben hakkımı yurtdışı alışverişinde kullandığım için hiç birşey almadım.

    YanıtlaSil