Powered By Blogger

4 Şubat 2014 Salı

Bu Siteyi Biliyormusunuz?(3KA)

Ben uzun zaman önce 3KA online alışveriş sitesini keşfettim ama henüz hiç alışveriş yapmadım.Aranızda bilenler vardır fakat çoğunuzun bilmediğini tahmin ediyorum.


Sitede ülkemizde satılmayan bir çok dünyaca ünlü marka var.Bu akşam göz attığımda Eos lip balmların da geldiğini gördüm.Ayrıca Türkiye'de satılan bazı markaların bizde olmayan ürünleri de var.

Sitede parfüm,cilt bakım ürünleri,Organik ürünler,temizlik malzemeleri,gıda takviyeleri,ağız bakım ürünleri,makyaj malzemeleri,saç bakım ürünleri gibi bir sürü ürün çeşidi ve Bath&Body Works,Secret,Eos,Carmex,Victoria Secrets,Softsoap,Jasön,ST.Ives gibi bir sürü marka var.Ürün çeşitliliği gerçekten çok fazla.

Fiyatlar bazı ürünlerde gayet uygunken bazı ürünlerde yüksek.
Sitede Mac'in bazı ürünleri de satılıyor.Ben ürünlerin orijinal olduğunu düşünüyorum.Daha önce alışveriş yapanlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.Ben birşeyler almayı düşünüyorum.

Buradan inceleyebilirsiniz.Kapıda ödeme ve paypal seçeneği de mevcut.

12 yorum:

  1. Tatlım ben girdim de siteye ama cok yavas gibi sanki bir de ustune sitedekiurun markalarına tıklayınca fila acılmıyor nedense :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım site biraz ağır.Bazen iyice ağırlaşıyor.Sebebini bilmiyorum.

      Sil
  2. yabancı ürünler satan site olarak vitaministe.com a bir bak istersen bu siteyi buldum ama henüz alışveriş yapmadım. Güvenlimidir bilemiyorum o yüzden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görkemcim şimdi senin linkini verdiğin sitey göz attım.Sanırım 3ka ile bir bağlantıları var çünkü hemen hemen aynı ürünleri satıyor.

      Sil
    2. Öylemi hiç haberim yoktu. 3ka sitesi çok yavaş olduğu için ürünlere pek göz atamadım. Eğer organik ürünlere ilgin varsa amerikadakiteyzem sitesine bir bakabilirsin. Çok fazla ürün yelpazesi yok ama özellikle acure organic ürünleri uygun fiyatlı. Acure argan yağı 36-38 tl gibi birşeydi.

      Sil
  3. geçen ay avalon organics şampuan ve saç kremi aldım bu siteden. ürünler adanadan kargolanmıştı, istanbula 1 günde geldi. fiyatları çok uygun olmasa da çok yaygın olmayan markaları alıp denemek için güvenilir ve hızlı çalışan bir site.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı fikirdeyim.Sonuçta her zaman elimizin altında olmayan ürünler var.

      Sil
  4. ben uzun süredir biliyorum 3ka.com.tr yi ve bir kaç kez alışveriş yaptım çok hızlılar ve ilgililer.. tavsiye edilebilir yani =)

    YanıtlaSil
  5. birde böyle tarzda bir site daha var vitaministe.com ben alışveriş yapmış, memnun da kalmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) İki site birbiri ile bağlantılı sanırım.

      Sil
  6. merhaba;
    ben bu siteden parfüm alıcam yalnız orijinalliğine güvebenedim alıp deneyen var mı ?

    YanıtlaSil