Powered By Blogger

29 Aralık 2013 Pazar

Too Faced Sweethearts Allık

Too Faced'in görüntüsü itibariyle çok ilgi gören sweethearts allığını dayanamayıp aylar önce almıştım.Açıkçası fazla kullanmadım ama size bahsetmek istedim.


Too Faced'in bütün ambalajları zaten çok güzel ama bu bir başka güzel :)Ambalaj dışında allığın görüntüsü de bir harika.Al beni diye bağırıyor.Sürmesen bile çekmecende dursun bakıp mutlu ol :D
Bir çok ürünü gibi bunun da ambalajı karton fakat çok sağlam değil.Alır almaz allık kutunun içinden çıktı ve yapıştırdım.


Allık üç pembe tonundan oluşuyor.Ayrı ayrı kullanmak biraz zor.Ben karıştırarak kullanıyorum.Rengini gayet iyi veriyor ve toz toz olmuyor.



Karıştıtarak uygulanmış rengi bu şekilde.Açık,aydınlık bir pembe oluyor.Renk baya açık olduğu için koyu tenlilere pek uygun değil ama pembe bir aydınlatıcı olarak kullanabilirler.


Açıkçası çok mükemmel olmazsa olmaz bir allık değil ama görüntüsü gerçekten çok güzel.Aldığıma pişman değilim.Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.

7 yorum:

  1. pigmentli gibi duruyo ama iyikide değil bitmez yoksa :) gülerek kullanın ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok pigmentssiz sayılmaz.Gramajına bakmadım ama bitmez :)

      Sil
  2. Görüntü harika bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekmecende durdun mutlu olmak istediğinde çıkar izle :D

      Sil
  3. Bu allığın görüntüsü gerçekten harika!!! Ama ben daha mercan bir ton beklerdim sonuç olarak, şaşırdım :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Karıştırarak sürünce baya açık bir renk oluyor.Ben açık tenli olduğum için gayet uygun.

      Sil