Powered By Blogger

18 Aralık 2013 Çarşamba

H&M Kozmetik Alışverişi

Uzun zamandır H&M e uğramıyordum.Bu akşam gittiğimde yeni ürünlerle karşılaştım.Sanırım devamlı yeni ürünler geliyor.Bazıları bir görünüp hemen kayboluyor bazıları devamlı geliyor.Aslında paylaşmadığım iki alışverişim daha var ama almak isteyenler olur diye buna öncelik veriyorum.
Aydınlatıcı,kaş maskarası,kalem ruj,kalem far ve kaş kalemi aldım.


Aydınlatıcıyı ilk izlenim olarak beğendim.Çok kremsi bir yapısı var ve benim sevdiğim gibi pempe alt tonlu.Ayrıca çok doğal duruyor.Simli veya çok pırıl pırıl değil.


Elimde gördüğünüz gibi çok doğal,günlük kullanılabilecek bir aydınlatıcı.Ayrıca küçük siyah ambalajını da sevdim.Sanırım her gün makyaj çantamda benimle gezicek.Ambalajı küçük ama 8gr.Fiyatı 9.95TL.


Kalem rujları bloglarda görüm ama kalem farı görmemiştim.İkisini de denemek istedim.Ruj olarak kırmızıyı tercih ettim.Far olarak açık pembesi kremimimsi rengi aldım.Ruju hemen denedim.Kokusu çok hoş.Yapısı yumuşacık.Ruj tazelemeye vakti olmayan bir insan olduğum için bu kalem rujlar gün içinde kurtarıcım oluyorlar.Rufun 4-5 rengi daha vardı.Farı elimde denedim.Gözüktüğünden daha açık durdu.Farın siyah,gri ve bakır/kahve rengi de vardı.Her ikisinin de fiyatı 8,95TL.

 Bu kaş maskarasını ve kaş kalemini de ilk defa gördüm.Ben Mac'in renkli kaş maskarısını kullanıyorum.Bir tanede şeffaf olsun istedim.Kaş kaleminin başka rengi yoktu sanırım.Ben zaten açık renk kullandığım için hemen aldım.Her zaman açık renk kaş kalemi bulamıyorum.Maskara 9,95TL,kalem4,95TL.


Ben alışverişimi Brandium H&M mağazasından yaptım.Sanırım en çok ruj ve aydınlatıcıyı seveceğim.

3 yorum:

  1. güle güle kullan evet bu ara yeni bir sürü ürün gelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Evet başka yeni ürünler de vardı.Vaktim olmadığı için fazla inceleyemedim.Aydınlatıcının sonuncusunu aldım sanırım.Gelen hemen yağmalanıyor :)

      Sil
  2. Aydınlatıcıya bayıldımm :)) Guzel gunlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil