Powered By Blogger

6 Ekim 2013 Pazar

Rossmann %50 İndirim Alışverişi

Uzun bir aradan sonra geri döndüm.Kayıplara karışmemın sebebi iş yoğunluğu ve evlilik hazırlıkları.14 Eylül'de evlendim.Malesef izin dönemimde de hiç vakit bulamadım ama blogları ve Youtube videolarını yakından takip ettim.Bu sürede bir sürü alışveriş yaptım,bir sürü ürün bitirdim,yeni ürünler denedim.Sizinle paylaşmayı çok istedim ama olmadı.Umarım bir daha bu kadar uzun süre ara vermem.

Artık hepinizin bildiği gibi Rosmann çok güzel bir indirim yaptı.İndirime diş macunu,şampuan,saç boyası,Orkid gibi hepimizin her zaman ihtiyaç duyduğu ürünleri kapsaması çok güzel.
Ben dün vakit yaratıp gittim ve yüklüce bir alışveriş yaptım.Gördüğünüz gibi alışverişimde makyaj malzemesi çok az.Aslında hiçbirşeye ihtiyacım olmadığı için bunları da almamalıydım ama dayanamadım.



Isana'nın kuru şampunanı daha önce kullanıp memnun kalmıştım.İndirimde görünce tekrar aldım.Down Under'ın şampuanını çok beğenildiği için denemek istedim.
Nivea duşta vücut kremini almamak için direniyordum.İndirimde 3 tane kaptım.


Lilibe makyaj pamukları indirimde dğildi.İhtiyacım olduğu için aldım.


Down Under Argan Oil serisinin argan yağını indirimde görünce denemek istedim.Tatile giderken serinin diğer ürünlerinin seyehat boylarını almıştım ve beğenmemiştim ama yağı denemek istedim.İsana sıvı saç kremi çok uygun fiyatlıydı denemek istedim.Pantene hacim veren saç bakım jelini denemek istiyordum.Garnier'in yeni çıkan kırmızı meyve gücü arındırıcı peelingi denemek istediklerimdendi.Rexona deodorantları indirimde görünce bir kendime bir de eşime aldım.


L'oreal Pure Zone 2si 1 arada temizleyici de denemek istedim.Ben bu yüz temizleme ürünlerini deli gibi kullandığım için indirimler stokluyorum.Göz kremim az kaldığı için Buket'in memnun kaldığı L'oreal Besleyici Altın göz kremini aldım.Diş fırçası ve diş macunu her zaman lazım.
Bunlar dışında biraz Orkid stokladım.Makyaj ürünleri aşağıda.


Olay ve Maybelline yeni çıkan BB kremlerini aldım.Hiç ihtiyacım yok ama BB krem hastalığı işte.


Loreal İnfaillible farların 013 burning black ve 015 flashback silver renklerini aldım.


Ve son olarak Essence mat rujlardan 09 wear berries rengini denemek istedim.Essence ürünlerinde indirim yok.

Çok ürün olduğu için hepsinin fiyatlarını yazamadım.Belirttiklerim dışındaki ürünlerde %50 indirim mevcut.İndirim bugün de devam ediyor.



4 yorum:

  1. Lilibe'nin makyaj pedlerini çok merak ediyorum ama almadım :) Ne kadar çok şey almışsın öyle. Baktıkça içi açıldı. Güle güle kullan hepsini :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Lilibe pamuklar fena değil,denemeye değer.

      Sil
  2. neler neler almışsın :) keşke burda da olsa rossman biz faydalanamıyoruz ne yazıkki :(

    YanıtlaSil