Powered By Blogger

30 Temmuz 2013 Salı

Essence Sun Club Allover Shimmer

Essence'in yeni ürünlerinin ülkemize geldiğini başka bloglardan duymuşsunuzdur.Allover shimmer lar en popülerden sanırım :D
Ben İçerenköy Gratis'ten yeni ürünlerden birşeyler aldım.İlk gördüğümde Allover shimmlerın sadece 02 numaralı koyu tenliler için olan miami heat rengi vardı ve dayanamyıp aldım.Hatta bir sabah işe giderken kendisi ile kendimi maymuna çevirdim.Tabiki bu benim hatam.


Açık tenliler için olan 01 ibiza sunı daha sonra görüp aldım.Bunu henüz denemedim.


Bu ürünler yüz,göz ve vücut için kullanılabiliyor.Koyu renk olanı far olarak kullanmayı düşünüyorum.


Her ikisi de altışar renkten oluşuyor.Renkle tek tek far olarak kullanılabilir.Yüze uygularken mecburen karıştımak gerekiyor.



Gördüğünüz renkler karıştırılmış halleri.Çok çok pigmentliler.Açık tenliler için olan bile gayet koyu bir renk.İkisinin arasında karıştırınca pek fark yok.Çok dikkatli kullanmak gerekiyor.



7 yorum:

  1. Ben 1 ay önce gördüm bu ürünleri aldım kurcaladım gratis de açık tenliler için olanı daha bile koyu gözüktü gözüme almadım. Şimdi sen gösterince iyi ki almamışım dedim çok koyu imiş gerçekten. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet beyaz tenliler için çok tehlikeliler.Çok hafif uygulanabilir.

      Sil
  2. Ya gratisi soyup gidenler sağolsun ara tara bulamıyorum nasıl gözüm var bunlarda bilsen hele yazından sonra daha cok istedim ehehe güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerenköy Gratis'e Essence standı yeni geldi.Koskocaman bir stand kurdular ve yeni ürünler var.Dğer şubelere de gelir heralde yakında.Teşekkür ederim :D

      Sil
  3. gratis rossman heryere gittim bi rast gelmedim bunlara cok guzel görünüyolar far olarakta kullanılır umarım denk gelrm :) güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  4. ay bende bir denk gelemedim bu guzelliklere ya :))
    gule gule guzel gunlerde kullan :)

    bloguma gelirsn cok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  5. bobbi brown'un bronzer'ına ne kadar da benziyor. Bu ucuz dupe olayını sevmeye başladım ben:)hemen deneme listesine alındılar.

    Bu arada blogumdaki büyük satışa katılmak isterseniz;

    http://exclusivepink.blogspot.com/2013/08/buyuk-blog-sats.html

    YanıtlaSil