Powered By Blogger

1 Mayıs 2013 Çarşamba

Diadermine High Tolerance Makyaj Temizleyici Jel


Bugünün ikinci postunda yine bir makyaj temizleyiciden bahsedicem.Bu ürünü almamdaki sebep paraben,slikon ve parfüm içermemesi.Hassa ciltlere uygun olduğu belirtilmiş.Hem yüz hem de göz makyajı temizzlemede kullanılıyor.


Ürün açıklamasında 6 saate kadar nemlendirme sağladığı ve yağsız olduğu belirtilmiş.Nemlendirmesi için birşey söyleyemeceğim çünkü ben makyajımı bu tarz ürünlerle temizledikten sonra yüzümü yıkıyorum.Yağsız olduğu doğru.Cildimde yağlı bir his bırakmıyor.Yüz makyajını gayet güzel temizliyor.Göz makyajınız suya dayanıklı ürünlerle yapılmamışsa bu konuda da fena sayılmaz.


 Ürün kilitlenebilen pompalı bir ambalaja sahip.Ben ambalajını beğendim.Gayet kullanışlı.Kilitlenebilmesi de seyehatlarda bir avantaj.Ürünün en kötü yanı kokusu.Ben kokuya çok duyarlı değilim fakat çok yoğun olmayan tuhaf bir kokusu var.Parfüm içermediğin kaynaklanıyor sanırım.Koku kalıcı değil fakat uygularken beni biraz rahatsız etti.Kokuya duyarlı kişilerin koklamadan almamalarını tavsiye derim.


Ben Gratis'ten bir indirimde 7-8TL civarı bir fiyata almıştım.Fiyat-performans olarak gayet başarılı.Cildim çok hassas olmadığı için hassas ciltlere iyi gelir mi bilmiyorum ama bu fiyata zararlı maddeler içermeyen güzel bir ürün.Seride 2-3 farklı ürün daha var.Onlar da denenebilir.Ben bu üründen tekrar alabilirim.

4 yorum:

  1. bu ürünün seveni de çok sevmeyeni de.. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Ben de bayılmadım ama bi kötülüğünü de görmedim :)

      Sil
  2. benim gözlerimde ve yüzümde yanma hissi oldu bu üründe, hatta gözlerimde oldukça fazla. ben de fırça temizleme solüsyonu olarak kullandım kendisini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki hassas ciltlere çok da uygun değil :)

      Sil