Powered By Blogger

23 Mayıs 2013 Perşembe

BABALAR DA CİLT BAKIMI YAPAR




REN Skincare, babanızın da cildine hak ettiği özeni göstermesi ve kendisini iyi hissetmesi için doğru çözümler sunuyor. Bu babalar gününde cilt dostu biyoaktiflerle yüksek teknoloji kullanılarak formüle edilen REN Skincare‘in mucizevi tıraş serisi ile babanızın cildini daha canlı ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmaya ne dersiniz?

REN Skincare tıraş öncesi yağı ve tıraş sonrası balsamı cildi tıraşa hazırlarken ardından da pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Tıraş sebebiyle oluşan kızarıklığı, enflamasyonu azaltırken, kıl dönmesini de önlemeye yardımcı oluyor.


Kolay bir tıraş ve sonrasındaki  tahrişi önlemek üzere formüle edilmiş Tamannu High Glide Shaving Oil, içeriğindeki Tahitian Tamanu Oil ile ekstra nemlendirme sağlayarak en küçük kılların bile alınmasını sağlarken, buğday tohumu ile de cildi sıkılaştırıyor ve yeniden yapılandırıyor.

REN Skincare’in erkeklerin en büyük cilt şikayetlerinden biri olan tıraş sonrası tahriş, kızarık oluşumu ve kıl dönmesine çözüm olarak geliştirdiği Multi Tasking After Shave Balm, jilet yanmasını gidererek, kızarık görünümün azaltılmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki balkabağı enzimi ile kıl dönmelerini engellemeye yardımcı olurken, nane yaprağı ile serinletiyor.

REN Skincare ürünlerini cilt dostu biyoaktifler ile hiçbir kimyasal bileşen kullanılmadan üreterek babanızın cildinin de daha sağlıklı ve canlı görünmesine destek oluyor.   

Ren Skincare satış noktaları hakkında, detaylı bilgi için  "http://www.renskincare.com.tr/tr/about-ren/satis-noktalarimiz" adresini ziyaret edebilirsiniz.


*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder