Powered By Blogger

11 Kasım 2012 Pazar

The Body Shop Mega Day İndirimi ve Lush Alışverişi


The Body Shop Mega Day indirimini duyunca ihtiyacım olmadığı halde alışveriş yaptım.Bunlar aldıklarım.



Bu seti yeni yıl için çıkarmış sanırım.Ginger Sparkle mini body butter ve duş jeli seti.İçinde birde banyo lifi var.Ben ambalajına bayıldım.Gereksiz olduğu için almadım.Erkek arkadaşım almış :D.Kokusunu bile bilmiyorum.



Madagascan Vanilla Flower Fragrance Mist yeni çıkan seriden bir ürün.Ben vanilya hayrına olarak bunu beğendim.Tekli almaktansa bu set daha uygun olduğu için seti aldım.


Bir tane de herkesin hayran olduğu Japanese Cherry Blossom body mist aldım.Geçen ay Bath&Body Works'ten de 3 tane almıştım.Bol bol sürünürüm artık :D


Tea Treeserisini seviyorum.Peelingini daha önce kullanmamıştım.Elimde fazla peeling olmadığı için indirimden faydalanıp aldım.İyi yaptım bence.


Bu da erkek arkadaşımın.TBS'un erkek kokularını ikimiz de seviyoruz.Daha yazın başka bir kokusunu almıştık.Bu sefer daha kışlık bir koku tercih ettik.Erkek parfümleri sık sık indirime girmiyor.İyi oldu.


Bu da Lush'tan almak istediğim dudak peelingi.Buna da kavuşmuş oldum.Bir kere denedim kokusu ve tadı şahane.

Siz indirimdem neler aldınız?

7 yorum:

  1. çok güzel şeyler almışsınız,güle güle kullan:)hele Ginger Sparkle seti çok şirin:)

    YanıtlaSil
  2. artık kullanamayacağım için bir süre bir şey almayacağım ama senin aldıkların güzelmiş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.benim de artık almamam lazım.Önümüzdeki 10 yıl yeyicek ürünüm var.

      Sil
  3. Dudak peelingini merak ettim. Yorumlarını bekliyorum en kısa zamanda :))

    YanıtlaSil
  4. Justmakeup' ta Lush Lip Scrub Bubblegum' ı görmüştüm ve denemek istemiştim ama henüz almak nasip olmadı :P Bu kadar yağlı yüz-vücutta, bu kadar kuru ve çatlak dudaklara sahip birisi olarak dudak peelingini ben de merak ediyorum :) Öptüm cicim..

    YanıtlaSil
  5. TBS Eskişehir'de yok ne yazık ki.. Merak ettiğim o kadar çok ürünü var ki.. Aldıkların çok güzel, parfümü özellikle merak ettim.. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil