Powered By Blogger

27 Kasım 2012 Salı

Gratis İndiriminden Aldıklarım


İndirimi duyunca Pazartesi akşamı iş çıkışı Gratis'e koştum.Bu gördükleriniz dün ve bugün 3 farklı mağazadan alınanlar.



The Balm'ın cilt bakım ürünlerinde %50'den fazla indirim vardı.Gördüğünüz 3 farklı cilt bakım ürününün tanesini 15TL'ye aldım.


The Balm ürünlerini çok seviyorum.Almadığım çok az ürünü kaldı.Cilt bakım ürünlerini de merak ediyordum.İndirimde görünce nemlendirici,göz kremi ve yüz temizle jelini aldım.Shady Lady Vol.1 palet de gerçekten çok güzelmiş.Daha önce nasıl gözümden kaçmış bilmem.Bir de maskarasını denemek istedim.



En sevindiklerim bu fotoğrafta.Haftasonu Twilight serisi peşinde koştum fakat bulamadım.Dün gittiğim 2.mağazada en istediklerimi buldum.Işıltılı pudra ve kırmızı allığın tanesi 5TL'ye geldi.Ojeler de ayrı güzelmiş :D Koleksyonun bir de eyelinerını aldım.L'oreal'in bu rujunun kırmızısını almıştım çok menun olduğum için bir tane de pembesinden aldım.Ayrıca Flormar'ın herkesin çok beğendiği terracota farını da indirimde buldum.Normal fiyatı 19 TL ben yarı fiyatına aldım.El kremi 1TL.


Bunlar da bugün aldıklarım.Maybelline BB kreme gidip gelip bakıyordum.Sonunda aldım.Maybelline,The Balm ve Golden Rose rugları da almış bulundum.Kahverengi ve siyah göz kalemleri her zaman kullanıyorum zaten.


Rujların hepsini çok sevdim.Hele yarı fiyatına olunca insan pek bir mutlu oluyor.Çok fazla rujum var bu kadar ruju nereme sürücem bilmem :D

Bu arada fiyatlarda sorun vardı.Özellikle The Balm ürünlerinde bazı ürünlerin indirimleri fişe yansımamıştı.Ben farkedip düzelttirdim.Bu tür indirimlerde dikkatli olmak gerekiyor.

Ürünlerin hepsini tek tek yazamam sanırım.Zaten hiç vakit bulamıyorum.Özellikle istedikleriniz olursa onların postunu hazırlayabilirim.

2 gündür hepinizin Gratis alışverişlerinizi zevkle takip ediyorum.Herkes iyi günlerde kullansın.

13 yorum:

  1. En değişik alışveriş seninki olmuş. Çok beğendim. Mesela benim The Balm'ın cilt ürünü olduğundan haberim yoktu, dolayısıyla indiriminden hiç yoktu! Ben The Balm'dan sadece Balm Jovi paleti aldım çünkü yılbaşında ve anneler gününde her istediğimi almıştım. Ama yılbaşında olursa cilt ürünlerinden almak isterim. İlk olarak cilt ürünlerini yorumlarsan benim açımdan da fikir olmuş olur. Çok uzun yazdım kusura bakma:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balm'ın cilt bakım ürünleri her mağazada yok.Daha önce bir kaç mağazada görmüştüm.İndirimde tesadüfen gördüm.Kaçırmak istemedim.Şu an Benefit'in nemlendiricisini ve göz kremini kullanıyorum.Onlar bitince yenileri kullanmaya başlıcam.Önce Benefit yorumlarım gelicek :D

      Sil
  2. iyi günlerde kullan cnm çok güzeller bende göz kremini merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim cnm.Göz kremim bitince bunu kullanmaya başlıcam.Kullanınca yorumlarım.Bu arada göz kremi göz kremi 50ml ve 15TL super bir fiyat.

      Sil
  3. Ayyy güle güle kullan hepsini ne güzel ya bulmuşsun hepsinii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim cnm.Buldum ve çok mutluyum :D

      Sil
  4. güle güle kullan
    The balm ın cilt ürünlerini USA sitesinde gördüm TR de yok sanıyordum ozaman yorumlarını dörtgözle bekliyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her mağazada yok sanırım büyük mağazalarda var.

      Sil
  5. flormar fiyatları biraz fazla gereksiz arttı zaten :s ben 2 yıl önce çok uygun fiyata almıştım tetracotta farı, ayrıca yanakta da gayet güzel bir aydınlatıcı oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sana katılıyorum.Flormar'ın bazı ürünleri çok pahalı.Açıkçası ben Flormar'ın tekli farına 19TL vermem.Evet far çok güzel ve gramajı fazla ama yine de çok.Ben de başka bir rengini küçük bir kozmetikçiden 9TL'ye aldım yakın zamanda.Yanakta da denicem :D

      Sil
  6. bu balm cilt bakım ürünleri bir ara caddedeki gratisde vardı ama sonra kalktı sanırım almama fırsat kalamadı yani.. ama rastlarsam mutlaka denemek istiyorum.. bu arada bu ürünlerin yorularını yaparsan süper olur.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  7. Harika bir alışveriş olmuş, güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil