Powered By Blogger

30 Ekim 2012 Salı

Rimmel London Lasting Finish 25 Hour Fondöten


Bu fondöteni daha önce kullanmıştım.Bitti attım sanıyordum geçen gün bir yerlerden çıktı.Bayramda kullandım bitirdim.Kendisini sevdiğimi hatırladım.Watsons indiriminden yararlanıp yenisini aldım.(Çok ihtiyacım varmış gibi)


Yoğunyapılı bir ürün.Kapatıcılığı ortanın üstünde.Rimmel London'ın başka fondötenlerini denemedim fakat bu gayet başarılı.Fiyat olarak da çok uygun.Ürünün en büyük sorunu renk skalası.Bu en açık rengi olan 100 Ivory rengi.Çok beyaz tenlilere koyu gelicektir.Bana bile daha açığı olsa olurmuş.


Benim yağlı cildimde bile kalıcılığı gayet iyi..Ekstra yağlanma ve parlama yapmıyoru.25 saat değil ama sabahtan akşama kadar rahat idare ediyor.Ürün açıklamasında hafif olduğu ve nemlendirici olduğu yazıyor ama ben bunlara katılmıyorum.Kuru ciltlerin yüzlerini iyice nemlendirdikten sonra kullanmasını tavsiye ederim.


İndirimli 12TL civarında birşey ödedim.Bu fiyata alınabilicek en iyi fondötenlerden.Ben iyi kapatıcılık istediğim zamanlarda kullanıcam.Bunu sürünce ekstra kapatıcıya ihtiyaç duymuyorum.Ayrıca az miktarı yeterli olduğu için bereketli bir ürün.Yoğun kapatıcılık isteyenlere,cildi kusurlu olanlara tavsiye ederim.

6 yorum:

  1. Kafamın karışık olduğu bir dönemde ve üründe bana yardımcı oldun. Seni kemiriyorum :W Güzel günlerde kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabildiysem sevindim.öpüldün :D

      Sil
  2. flormar farlar süper gözüküyor:) acaba o maybelinnenin yeni serisinin ismi nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serinin adını bilmiyorum.Bir yerinde yazmıyor.Kırmızı ambalajlı olanlar.

      Sil
  3. alışverişlerinize bayılıyorum güzel seçimler yapıyorsunuz ama onlarca ürün aldığınız halde birinin tanıtımını swatchını yapmıyorsunuz rengi duruşu nasıldır merak ettiğim bir sürü ürününüz var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Teşekkür ederim.Son zamanlarda çok yoğun olduğum için ve sadece akşam fotoğraf çekebildiğim için swatch ve detaylı tanım yapmaya vakit bulamıyorum.Alışveriş postlarını bile zor yazıyorum.Daha fazla tanıtım postu yapmaya çalışıcam.

      Sil