Powered By Blogger

24 Ekim 2012 Çarşamba

Garnier Yağlı ve Karma Ciltler İçin BB Krem



Tatili fırsat bilip bol bol yazmak istiyorum.İlk olarak son alışverişlerimden birinde aldığım Garnier'in yağlı ve karma ciltler için olan BB kreminden başlayalım.Yeni bir ürün olduğu için almayı düşünen arkadaşlar için bir fikir olur.
Benim aklımda bu ürünü almak yoktu.Hatta Garnier'in böyle bir ürününün ülkemize geldiğini bile bilmiyordum.Gratis'te gördüm ve dayanamadım aldım.Diğer BB kremi için çok kötü yorumlar okuduğum için ona hiç bir zaman elim gitmemişti.Yağlı ciltli olduğum için bunu denemek istedim

Ürünü aldığım günden beri sıkça kullandım.Kendisinden gayet menunum.Şahane bir ürün değil fakat günlük kullanım için gayet uygun.İşe giderken sürdüğüm için sabahın 7'sinden akşamın bilem kaçına kadar yüzümde olmasın rağmen gayet iyi bir performans sergiledi.Diğeri için yorumlarda kokusunun kötü olduğu yazılmıştı.Bunda öyle kötü bir koku yok.Hatta belirgin bir koku yok.




Ürünün 2 renk tonu mevcut.Benimki açık renk olan Light .Benim cilt rengim ile mükemmel uyum sağladı.Gayet doğal duruyor.Bazı BB kremler gibi pırıl pırıl parlama yapmıyor.Çok mat bir bitişi olduğunu söyleyemem ama gayet iyi.Ayrıca gün içinde rengi değişmiyor.



Sıvı yapılı bir ürün.Amabalajı ince ağızlı tüp şeklinde olmasına rağmen akışkan olduğu için fazla ürün gelebiliyor.Dikkatli olmak lazım.Kapatıcılığı ortaya yakın diyebilirim.Az kapatıcı özellikli fondötenlerden ve renkli nemlendiricilerden daha iyi.



Son olarak ambalaj üzerindeki yazıları görüyorsunuz.SPF 20 kış için yeterli güneş koruma faktörü.Gözenek görünümünü azaltacağını pek sanmıyorum.Zaten uzun süreli kullanmadım henüz.Cilde sağlıklı bir görünüm veriyor.Bence denemeye değer.Gratis'ten 17TL'ye aldım.

6 yorum:

  1. Garnier bu ürünün ambalajini değiştirmiş heralde daha önce gelenler neydi peki? O da bb krem.. Bunun farki nedir acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yağlı ve karma ciltler için olanı.Diğerinden farklı bir ürün.

      Sil
  2. Yağlı ve karma ciltler için ayrı ürün çıkartmaları çok iyi olmuş,bir de renk seçeneklerini artırsalar süper olucak,light bana koyu geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beyaz tenliysen koyu gelebilir.Pure Beauty'nin BB kremi baya açık renk.Onu deneyebilirsin.Bence güzel bir ürün.

      Sil
  3. pure beauty kullanıyordum ben de tenime daha uygun tonda olduğu için ama çok mat durduğu ve cildimin kuru olan bölgelerinde pul pul durduğu için resmen bi kenara attım. garnier'in bu karma ve yağlı ciltler için olanını kullanıyorum şimdi, biraz sarı ve koyu gelse de çok canlı bi görünüm sağlıyor, pure beauty renk olarak daha uygun olsa da garnier'i tercih ediyorum açıkçası. zamanla cilt tonuma uyum sağlıyor hem, pudra geçince de hiçbir renk farkı kalmıyor :)

    karma bir cilt tipim var bu arada, tenim de mac skalasına göre nw20.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de pure beauty kullanıyorum.Onu da seviyorum fakat Garnier'inkini daha çok sevdim.

      Sil