Powered By Blogger

6 Eylül 2012 Perşembe

Yves Rocher Alışverişi


Yves Rocher mağazalarında sık sık belirli ürünlerde indirim oluyor.Takip etmekte fayda var.Ben markanın ürünlerini Türkiye'ye ilk geldiği yıllardan beri kullanıyorum.Memnun kalmadığım ürünü yok diyebilirim.

Bu Pure System serisinde indirim olduğunu vitrinde gördüm.Gözenek sorunu yaşayan ve bir çare bulamamış olan ben bir de daha önce denemediğim bu seriyi deniyim dedim ve serinin 2 ürününü aldım.Aslında sadece gözenek sıkılaştırıcı maskeyi alıcaktım fakat mağaza görevlisi toniği gösterince onu da aldım.Tonik bildiğimiz tonikler gibi değil.Jel yapıda bir ürün.Bitirmeye çalıştığım bir tonik var aslında ama ona ara verip buna başlamayı düşünüyorum.Maske ile birlikte kullanırsam daha iyi sonuç alabilirim.



Bu minik maskeyi kullanmaya başladım.Yüze sürülüp 3 dakika bekledikten sonra yıknaması söylenmiş.Ben daha fazla beklettim.Haftada 1-2 kere kullanılması öneriliyor.Maskeden sonra gerçekten yüzümün temizlendiğini ve pürüssüzleştiğini hissettim.Ürünlerin ikisi de salisilik asit içeriyor.Serinin bir de yüz temizleme jeli vardı fakat elimde bir sürü yüz temizleme ürünü olduğu için onu almadım.Onlar bitince onu da denemek isterim.




Bu yeşil şişe ise yeşil çaylı eau de cologne %40 indirim ile aldım kendisini.Kokusu çok fresh.Herkesin seveceği bir koku değil ama ben bayıldım.Duştan yeni çıkmış gibi hissettiriyor.125 ml2lik kocaman bir şişesi var.Alır almaz kulanmaya başladım.

2 yorum:

  1. Güzel bir alışveriş canım bende bir Yves Rocher severim ama ne tonikten nede o maskeden ve nede bu seriinin temizleyicisinden hiç memnun kalmadım malesef :(
    Umarım kullanır ve sorunlarını çözersin sevgilerle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzüldüm şimdi.Denicem artık yapıcak bişey yok.

      Sil