Powered By Blogger

6 Eylül 2012 Perşembe

Son Zamanlarda Aldığım Göz ve Dudak Kalemleri


Evet şimdi de kalemlere taktım.Göz kalemi zaten severim ama ömründe dudak kalemi kullanmamış olan ben dudak kalemi kullanmaya başladım.Kırmızıdır,pembedir nude falan derken sürülecek ruja uygun 3-5 tane olması lazım.İşte son zamanlarda aldıklarım.


Bunlar göz kalemleri 2 tane kahverengi Emily ve bir tane siyah Rimmel London.Kahve rengi göz kalemini çok severek kullanıyorum.Emily'nin kalemleri de fiyat/performans olarak çok başarılı.Rimmel London'ı ise geçen gün bir blogda gördüm.Markayı zaten seviyorum.Güzel yorumlar da okuyunca hemen alıverdim.


Emily göz kalemleri üstteki 102 alttaki 103 numara.


Rimmel London 261 noir rengi.Swatchda pek belli olmamış ama gayet koyu bir siyah.Arkasında kalemi dağıtmak için süngeri bulunuyor.Süngeri çıkarınca içinde ucunu inceltmek için kalemtraş var.Super kullanışlı.Henüz denemedim kendisini.



Bunlar da dudak kalemleri.En baştaki Rimmel London kırmızı.Ortadakiler Emily kırmızı ve pembe son olarak Flormar nude bir renk.


Rimmel London 024 red diva fotoğrafta göründüğünden daha koyu bir kırmızı.İlk defa dün akşam sürdüm.Çok kalıcı.Aynı kalemin pembesinden memnundum zaten onun için aldım.Asansörlü olması da güzel bence.


Emily üstteki 202 numara çok güzel açık bir pembe.Açık pembe kalemim yoktu.Bu renk çok hoşuma gitti.Alttaki 207 numara kırmızı.Benim asıl amacım kırmızı dudak kalemi almaktı zaten.Bu daha açık bir kırmızı.İki rengin karşılaştırması en altta buyrunuz.



Flormar 201 numara nude bir renk.Bunu 1-2 kere kullandım.Dudakta çok kahverengimsi duruyor sanki.Kalemin dış görünüşünü de sevmedim.Kullanıcam ama.


Üstteki Rimmel London alttaki Emily kırmızısı.Tabiki renkler farklı.

Bu kalemleri Gratis ve Watsons'tan farklı zamanlarda aldım.Rimmel London kalemlerde şu an Turkcell'lilere %30 indirim var.Almak isterseniz bilginiz olsun.Fiyatları tam hatırlamıyorum.

4 yorum: