Powered By Blogger

2 Eylül 2012 Pazar

Mini Alışveriş-Watsons


Geçen hafta Watsons'taki indirimden faydalanarak bunları aldım.






Bu aralar kahverengi fara ve Flormar ürünlerine taktım.Flormar'dan pek ürün almazdım aslında.Pretty serisinin P45 numaralı dörtlü far paletine bayıldım.Alır almaz kullanmaya başladım.Farların üçü mat biri hafif ışıltılı.Swatchta sondan bir önceki renk hafif ışıltılı olan.Ambalajın rengi çok güzel fakat çok kalitesiz.Her an açılıcakmış gibi duruyor.





Rimmel London ürünlerini çok seviyorum.Stanta bakarken bu allığı gördüm.Aslında bir de pembe olan vardı onda da aklım kaldı fakat çok pembe allığım olduğu için bunu aldım.İyiki de almışım.Bu renk allığım yoktu ve bayıldım.Gördüğünüz gibi 111 coral rengi.Hafif ışıltıları var fakat yüzde pırıl pırıl durmuyor.Bunun da ambalajı basit bir plastik.Ama çantada taşımak için çok kullanışlı.Hafif ve küçük.Rimmel London'ın bu taş desenine de bayılıyorum.Allığı da aldığımdan beri her gün kullandım.Rengini gayet iyi veriyor.Hatta dikkatli sürmek gerekiyor.Biraz tozutuyor ama olur o kadar.Kalıcılığı super değil ama kötü de değil.Bu tonlarda uygun fiyatlı allık arayanlara duyurulur.

2 yorum:

  1. Flormar'ın bu paleti benim de favorim oldu. Neredeyse hergün makyajımı bu paletle yapıyorum. Güle güle kullan aldıklarını =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) günlük makyaj için çok kullanışlı.

      Sil