Powered By Blogger

18 Eylül 2012 Salı

Limango Kozmetik Alışverişi-Isabelle Dupont,Toni&Guy



Limago'nun kozmetik bölümünü devamlı takip etmeye çalışıyorum.Isabelle Dupont ürünleri daha önce de görmüştüm fakat almamıştım.Merak ettiğim bir markaydı.Fiyatları gayet uygun.Şimdilik bu iki ürününü aldım.



Terracotta allık ve Vitamin Bomb lip balm.Terracotta bir allık istiyordum.Aslında bunu allık değil aydınlatıcı olarak kullanmak için aldım.Fotoğraflarda gördüğünüz gibi en açık rengi olan 101 numarayı aldım.Alırken de amacım aydınlatıcı olarak kullanmaktı.Neyse tahmin ettiğim gibi açık renkmiş.Çok sevindim.Fil dişi rengi gibi bir rengi var.Umarım kalıcılığı iyidir ve memnun kalırım.





Hiiiiç ihtiyacım yokken fiyatı çok ucuz görünce bir de lip balm aldım.Kışın bol bol kullanılıyor :D Bir sürü çeşidi vardı ben A,C ve E vitaminli Vitamin Bomb ı tercih ettim.Şu rengin güzelliğine bakın.Tabiki dudakta şeffaf duruyor(fotoğrafları çekmeden hemen sürdüm)





ToniandGuy kampanyasında fiyatların çok ucuzdu.Bu iki ürünü de 9,90'a aldım yanlış hatırlamıyorsam.Saçıma hacim kazandırıcak birşeyler araken bunlara denk geldim.Henüz denemedim.Umarım işe yarar.



Volume explosion thickening cream duştan sonra saçın fazla nemini aldıktan sonra uygulanıyormuş ve durulanmıyor.Ben bu ratz durulanmayan ürünleri seviyorum.




Diğeri ise Shimmer mist for all blondes sprey.Bu da hacim ve parlaklık kazandırmayı vaat ediyor.

Ürünlerin hepsi çok güzel paketlenmişti ve hasar görmeden elime ulaştı.Kozmetik sevenlerin Limango'nun kozmetik bölümünü takip etmesini tavsiye ederim.

5 yorum:

  1. Ay inanmıyorum tony&guy da aynı ürünleri almışız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğeniriz :D daha önce hiç bu tarz saç spreyi hacim kazandırıcı krem denememiştim.

      Sil
  2. Aydinlatici güzel görünüyor, ürünlerin hicbirini bilmiyorum, güle güle kullan ve memnun kalirsan yaz mutlaka : )

    YanıtlaSil
  3. isabelle dupont ürünlerinden memnun kaldınmı canım bende almak istiyorum ama markayı hiç bilmediğim için emin değilim herhangi bir tahriş, alerji v. yaptımı acaba?

    YanıtlaSil