Powered By Blogger

10 Eylül 2012 Pazartesi

Gratis Alışverişi-Essence


Essence almak istediğim bir kaç şey vardı.Haftasonu bir kaçını aldım.Acele ile aldığım için diğerlerini unutmuşum.


Essence fix&matte translucent loose powder hakkında bloglarda güzel yorumlar okudum.Zaten ben de merak ediyordum.Yorumları görünce alıverdim.Beyaz,toz,transparan bir pudra.Matlaştırma vaad ediyor.Daha önce hiç bu tarz bir pudra denememiştim.Uygun fiyatlı olması da denemem için bir sebep oldu.Henüz hiç kullanmadım.Umarım beğenirim.Fiyatı 11,90.


Bir diğer merak ettiğim ürün de my base illuminating make up base.Bu ürün hem fondöten altına hem de üstüne kullanılabiliyormuş.


Pompalı ambalajda olması güzel.Hem istediğiniz miktarda alabiliyorsunuz hem de hijyenik.Açık pembe renkte.Fotografta belli olmamış ama dağıtılınca aydınlık bir görüntü veriyor.Henüz yüzümde denemedim.Fiyatı 12,99TL.



Essence yakın zamanda SonwWhite koleksyonu çıkardı.Geçen Gratis'e gittiğim bir sürü rengi vardı.Çok fazla ojem olduğu için almıcam dedim ve almadım.Fakat daha sonra kendime hakim olamadım.Zaten ilk gördüğümdeki kadar çok rengi kalmamıştı.Benim aldıklarım 07 Bashful ve 05 Sneezy rengi.Bashful içinde gri ışıltıları olan bir yeşil.Sneezy ise yine gri ışıltılar olan açık kahverengi.Ojelerin tanesi 2,29Tl.


Sadece Gratis'lerde satılan Pikobelo marka çocuklar için karpuzlu banyo köpüğünü aldım.Sadece ambalajı bile almak için bir neden.Hafif bir karpuz kokusu var.Bugün kullandım ve çok sevdim.Sabun olarak da kullanılabilir.Fiyatı 3,95TL.


Gratis'ren son olarak Cettua'nın siyah nokta temizleyici bantlarından aldım.Bunlar alın ve çene için.Aslında burun bantı alıcaktım ama Cettua'nın yoktu.


Hello Kitty hayranı değilim ama Migros'ta bunları görünce alıverdim.Hayranı olmasam da kağıt mendili ile burnumu silebilirim :D

8 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan :) o pudra ne değişikmiş öyle..izmir e gidersem bir bakayım bari. hello kitty li mendiller çok şekermiş ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Ben de daha önce bötle transparan bir pudra denememiştim.Bir sürü pudram olmasına rağmen dayanamadım aldım :D

      Sil
  2. iyi yapmışsın. Hangimiz ihtiyaç dışı ürünler almıyoruz ki zaten :))

    YanıtlaSil
  3. Transparan pudrayı kullanıyorum ben çok memnunum, hem sabitliyor hem de yağlı bölgeleri çok güzel matlaştırıyor. Umarım sen de beğenirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duyduğuma sevindim.Beğenirim umarım.

      Sil
  4. transparan pudra benim de aklımda elimdeki dior bitsin onu da alıp deniyeceğim.. ojelerin aynısı hatta tüm snow white serisini aldım ben..:-)) geçen hafta blogda da yazdım.. bashful gerçekten güzel bir renk..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudrayı bugün sürdüm ilk defa 6 saattir yüzümde hala yağlanma yok gibi.İyki almışım ojeleri bugün baktım kalmamış hiç biri :D

      Sil
  5. yeni takipçinim:)) yukarıdaki pudra ile dior'un ve laura maercier'in bu tarz pudralarını kıyaslarsan essence'in uygun fiyatlı oluşunu da göz önünde bulundurunca(:))hangisini tavsiye edersin?

    YanıtlaSil