Powered By Blogger

15 Şubat 2015 Pazar

Sevgililer Günü İndirimlerinden Neler Aldım?

Tahmin ettiğimiz gibi sevgililer günü münasebeti ile bir çok mağazada indirimler var.Sevgililer günü umrumda değil ama indirimlerden denemek istediklerimi ve ihtiyacım olanları aldım.
Bu indirimin kahramanı Migros oldu benim için.Yüz ve vücut bakım ürünlerinde fiyatlar şişirilmeden net %50 indirim var.Bildiğim kadarıyla indirim bugün de devam ediyor.

İlk olarak Migros'tan aldıklarıma bakalım.


Garnier'in çift fazlı göz makyajı temizleyicisini daha önce kullanıp memnun kalmıştım.%50 indirimle 3,75TL gibi bir fiyata görünce 2 tane aldım.Stoklarım tükenmişti zaten iyi oldu.


Vaseline'in sprey vücut nemlendiricisini ilk defa 1-2 hafta önce Migros'ta görmüştüm.İndirimle 12,75TL'ye görünce 2 tane aldım.Birini meraktan hemen kullandım.Biraz daha kullanıp yazısını yazacağım.


Diadermine'in CC kremini sırf meraktan aldım.10TL gibi bir fiyata geldi.Alkolsuz tonik arayışlarım devam ediyor.Diadermine'in Lift pore refinement gözenek temizleyici toniğini denemek istedim.Bu da 10TL gibi bir fiyata geldi.


Yine daha önce kullanıp memnun kaldığım Acnecinamide peeling scrubı indirimde görünce aldım.7-8TL gibi bir fiyata geldi.


Sanırım sadece Migros'ta satılan Deser Essence markasının yüz,vücut ve saç bakımı olmak üzere bir sürü ürünü var.Marka doğal içerikli ve hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.Fiyatları biraz pahalı.Yüz scrubını denemek istedim.İndirimli 17TL'ye geldi.Çeşit çeşit vücut ürünlerinde de aklım kalmadı değil.


Son olarak uzun zamandır bulamadığım Essence'in kaş ve kirpik maskarasını indirimsiz olarak 7TL'ye aldım.


Gratis'ten Amie'nin göz makyaj temizleyicisini ve L'oreal'in kırmızı ruj serisinden bir renk seçtim.Ve tek kullanımlık maskelerden aldım.



Bunlar hep meraktan.


L'oreal rujlardan seçtiğim Blake's Pure Red aldu.Tam bir kırmızı.


Watsons'tan isi sadece 2 ürün aldım.Meraktan L'oreal'in Infallible 23H-Matte fondötenini aldım.


Rimmel London'ın Kate serisinin 26 numaralı nude rengini arıyorum fakat bulamıyorum.Ben de nemlendirici serisinden 700 numaralı nude delight rengini aldım ve bayıldım.


Dudakta duruşu gayet güzel.Bu serisi pek kalıcı değil.Fotoğrafta dudak kalemi yok.Kalem ile daha güzel duracaktır.




6 yorum:

  1. Güle güle kullan. Migros indirimi çok iyiymiş acaba bugünde var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Migros indirimi Bugün de devam ediyor :)

      Sil
  2. Çevremdeki 2 büyük migrosa bakmama rağmen göz temizleyicisini bulamadım. Aldıklarını güle güle kullan ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Ben en büyük migros lardan birinden aldım.Ataşehir mağazasının kozmetik reyonu Gratis gibi :)

      Sil
  3. Ne güzel şeyler almışsın güle güle kullan hepsini :) Gratis'te satılan Andrea ve L'action markalı maskelerden ben de her indirimde stokluyorum. Diadermine ürünlerine biraz önyargım olsa da toniği merak ettim kullanınca yorumlarını bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Diadermine ürünlerinin bazıları çok güzel bazıları çok kötü.Bunları da deneyip göreceğim.Elimdeki tonik bitince kullanmaya başlayacağım.Yazısını yazarım.

      Sil